Sagna a Manchester Cityben folytatja

2014. June 14. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Bacary Sagna
A 31 éves védő csütörtökön jelentette be, hogy nem hosszabbít az Arsenallal, pénteken pedig az is biztossá vált, hogy az angol bajnoknál folytatja pályafutását.

 

Bacary Sagnával az Arsenal már tavaly igyekezett hosszabbítási tárgyalásokat kezdeni, ám a játékos a szezonra koncentrált. Januárban a felek leültek megbeszélni a folytatás feltételeit, de a tárgyalások nem jutottak messzire. Sagna ugyan nem kommentálta a jövőjét érintő pletykákat, de a szezon végéig megegyezni sem tudott a londoniakkal. Az Arsenal májusban már jelezte, hogy egyre valószínűbb, hogy a balhátvéd elhagyja Arsene Wenger keretét, a beszámolók szerint a francia játékos már az elmúlt hónapban megegyezett a Manchester Cityvel.

A védő csütörtökön jelentette be, hogy elhagyja az Arsenalt, de arról nem nyilatkozott, hogy hol folytatja a pályafutását. Pénteken a Manchester City jelentette be, hogy a francia válogatott játékos három szezonra kötelezte el magát az angol bajnoki címvédőhöz.

Sagna jelenleg a francia nemzeti csapattal várja bemutatkozását a brazíliai világbajnokságon, a manchesteri egyesület bejelentése szerint a játékos a torna végeztével csatlakozik a csapathoz. A City bejelentése szerint Sagna megkapja az Arsenalban is hordott 3-as mezszámot.

Franciaország az E csoportban Svájc, Ecuador és Honduras társaságában küzdhet meg a nyolcaddöntőbe jutásért, első meccsét szombaton Honduras ellen vívja: a franciák sikerének az oddsa 1.33, a döntetlenre 5.00, a hondurasiak győzelmére 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply