Kolo Toure nem szab határt a vágyainak

2014. June 14. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Kolo Toure
A Liverpool védője szerint ez a világbajnokság generációjának az utolsó lehetősége, és azt sem tartja kizártnak, hogy Elefántcsontpart a döntőig menetel.

 

Az elefántcsontparti válogatott az elmúlt két világbajnokságra nagy reményekkel jutott ki, ám a csoportból egyik alkalommal sem tudott továbblépni. A sorsolás nem kedvezett az afrikai nemzet együttesének, amely “halálcsoportokban” küzdött 2006-ban és 2010-ben is.

Az elefántcsontpartiak Brazíliában lényegesen könnyebb csoportban küzdhetnek a továbbjutásért, Kolumbia mellett Görögország és Japán kapott besorolást a C csoportba. Kolo Toure mindkét korábbi vb-n pályára lépett, a jelenleg 33 éves védő szerint a brazíliai lesz az utolsó nagy világversenye.

“Ha továbbjutunk, mint korábban, már az egy hatalmas eredmény lesz a számunkra. Nincs értelme határt szabni a vágyaknak, miért ne lehetne elképzelni, hogy akár döntőbe jutunk? Az biztos, hogy a képesség megvan bennünk erre” – jelentette ki a világbajnokság előtt maláriával küzdő labdarúgó, aki szerint a nemzeti csapat nagy generációjának ez lesz az utolsó világeseménye.

“Ez az utolsó lehetőségünk, hogy a legmagasabb szinten villogjunk. Én 33 vagyok, Drogba már 36. Nyilvánvaló, hogy közelebb a karrierünk vége, mint az eleje” – utalt az elefántcsontparti válogatott sztárjainak életkorára Toure.

Elefántcsontpart Japán ellen kezdi meg szereplését a világbajnokságon, a vasárnap hajnali meccs kapcsán az afrikai válogatott sikerének az oddsa 2.62, a döntetlenre 3.20, az ázsiaiak győzelmére 3.00 a szorzó.

Arra, hogy Elefántcsontpart továbbjut a csoportból, 1.95 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply