Rooney lenne az angol Luis Suárez

2014. June 14. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Wayne Rooney
Wayne Rooney, az angol labdarúgó-válogatott csatára nagyon reméli, hogy Daniel Sturridge oldalán képes lesz olyan teljesítményre, mint az uruguayi Luis Suárez a Premier League-ben. A 2013-14-es idény góllövőlistáján a Liverpool két csillaga végzett az élen, Sturridge 21, a gólkirály Suárez 31 találatot szerzett.

 

Rooney úgy véli, ennél a kettősnél nem volt jobb idén, és reméli, képes lesz betölteni Suárez szerepét a válogatottban.

“Klubon belül könnyebb összeszokni egy társsal, de most volt időnk az edzőtáborban, remélem, mi is sikeresek leszünk Daniellel. Nagyszerű látni, hogy Brendan Rodgers, a Liverpool edzője irányításával mennyit fejlődött, igazi topcsatár lett” – nyilatkozta Rooney. A manchesteri támadó szerint a fejlődés főleg a gólok számán mérhető le, amíg a Manchester Cityben, majd kölcsönjátékosként a Boltonban, illetve a Chelsea-nél nem sikerült a nagy áttörés, addig a legutóbbi két szezon 31-szer volt eredményes a liverpooli bajnokikon.

Az angol válogatott szombatról vasárnapra virradóra kezdi meg szereplését a világbajnokságon, az ellenfél Olaszország lesz az Amazonas dzsungele által ölelt Manausban. A csapat már edzett az Arena Amazoniában, amelynek pályáját joggal kritizálja mindenki, olyan rossz állapotban van.

Roy Hodgson kapitány egyetlen játékos miatt aggódhat, Danny Welbeck a rossz talajnak köszönhetően combsérülést szenvedett, de a Manchester United fiatalja várhatóan vállalni tudja majd a játékot. Már csak azért is, mert az angol sajtó szerint a szövetségi kapitány nagy Welbeck-rajongó, és a taktika egy része arra épül, hogy ő több párharcot tud megnyerni, mint Raheem Sterling, és a kontratámadásoknál is hasznosabb. Ha Welbeck egészséges lesz, akkor ő kezd a jobbszélen, a bal oldalon Adam Lallana jut szóhoz, két középső középpályásként pedig Jordan Henderson és Steven Gerrard játszik majd.

Az angolok győzelmére 2.87 az odds, a döntetlenre 3.00, míg az olaszok sikerére 2.87 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply