Suarez játékra készül Anglia ellen

2014. June 18. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Egy kör után pont nélkül áll Uruguay a világbajnokság D csoportjában, miután meglepetésre 3-1-es vereséget szenvedett a kifejezetten jól és szervezetten játszó Costa Rica-i válogatott ellen.
Luis Suarez

Suarez fizikálisan még nem érte utol magát.

A csapat egyik legnagyobb sztárja, Luis Suarez a kispadról nézte végig honfitársai nehéz perceit , pedig mindennél nagyobb szükség lett volna rá a pályán. Forlan és Cavani próbálkozásai kevésnek bizonyultak, az uruk támadásain látszott a Liverpool csatárának hiánya.

A csapatkapitány mellőzése kényszerből történt, a klasszis csatár hosszú sérülésből épült fel a világbajnokságot megelőzően.

“A műtétem napján sms-t váltottam Steven Gerrarddal és Glen Johnsonnal, a klubtársaimmal. Nekik azt írtam, hogy Brazíliában egészen biztosan találkozunk. Ez nem jelenti azt, hogy biztosan játszom is Anglia ellen, de abban most is biztos vagyok, hogy pályára lépek a világbajnokságon, csak azt nem tudom, mikor. Egy szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy játszom a vb-n, még a műtét napján sem. Igaz, három csepp könny legördült a szememen, de a feleségem azt mondta, ilyen erős embert ő még nem látott” – mesélt sérüléséről Suarez.

Az uruk a hírek szerint csak az utolsó pillanatban döntenek Suarez beveztéséről, egyelőre csak remélhetik, hogy Suarez valóban készen áll majd a nagy összecsapásra Anglia ellen. A dél-amerikaiak sorsa egy esetleges újabb vereséggel végleg megpecsételődhet, igaz, ugyanezt elmondhatja magáról a csütörtöki ellenfél, Anglia is.

Uruguay győzelmére 3.70 az odds, a döntetlenre 3.40, míg Anglia győzelmére 2.15 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply