Felkészült Besic eladására a Fradi

2014. June 18. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Muhamed Besic
A magyar NB I egyetlen vb-n szereplő játékosa több nagy klub érdeklődését is felkelthette az argentinok elleni meccsen.

A magyar bajnokság egyetlen labdarúgóval képviselteti magát a világbajnokságon, Muhamed Besic a bosnyák válogatott keretébe kapott meghívót, és mindjárt az első meccsen, az argentinok elleni összecsapáson kezdőként lépett pályára.

A több poszton is bevethető futballista védekező középpályásként szerepelt a meccsen, fő feladata Lionel Messi őrzése volt. Besic nem vallott szégyent, Messinek nem volt könnyű dolga, igaz, így is eredményes tudott lenni, ráadásul ő szerezte a győzelemet jelentő gólt.

Besic mégis a bosnyákok egyik legjobbja volt, több mutatóban is kiemelkedett a mezőnyből, például ő futotta a legtöbbet a meccsen. A találkozót követőn szurkolói fórumokon több európai sztárcsapattal kapcsolatban felmerült a neve, és már a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor is nyilatkozott esetleges eladásával kapcsolatban.

A klubvezető elárulta, készült forgatókönyv Besic eladására, de mivel a játékosnak élő szerződése van, nem adja olcsón a Ferencváros, 2-3 millió euró alatt nem érdemes próbálkozniuk a kérőknek.

Könnyen lehet, hogy a Fradi akkor sem marad bosnyák játékos nélkül, amennyiben Besic valóban elhagyja a csapatot, a klub vezetői ugyanis újabb bosnyák fiatalokat néztek ki, és a hírek szerint két játékossal már meg is kezdték a tárgyalásokat.

A bosnyákok a vb második csoportkörében könnyebbnek ígérkező ellenféllel néznek farkasszemet, mint az elsőben, szombaton Nigéria lesz az ellenfél. Az európai együttes győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.80, a nigériaiak diadalára 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply