Chile célja a végső győzelem

2014. June 18. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Alexis Sanchez
Chile válogatottja az ausztrálok ellen aratott kétgólos győzelmével nagy lépést tett a csoportból való továbbjutás felé, játékosai magabiztosan tekintenek további csoportmérkőzésekre és az egyenes kieséses szakaszra is.

 

Így tesz Arturo Vidal is, a 2013-14-es olasz idény bajnoka, a Juventus kiváló középpályása, akinek korábbi sérülése meglátása szerint már szerencsére a múlté:

“Nagyon jól reagált a térdem a kezelésekre, kiváló erőnléti állapotban vagyok és remélem, kezdek Spanyolország ellen” – mondta a címvédő elleni összecsapás előtt Vidal.

A chilei középpályás hozzátette: mindenképp kezdő szeretne lenni a csoport első játéknapján 5-1-es, súlyos vereséget szenvedő hispánok ellen, és bizakodva tekint a négy évvel ezelőtti vb-győztes elleni összecsapás elé:

“Jól vagyok, 100%-os erőnléti állapotban és már nem foglalkozom a térdemmel, pályára lépésemről azonban Sampaoli mester dönt majd. Spanyolország a regnáló világbajnok, méltóak erre a címre. Nagyszerű játékosaik vannak, akik vélhetően dühösen lépnek majd pályára a hollandoktól elszenvedett vereség után. Bízunk a jó szereplésünkben, valamint a három pont megszerzésében. Nagyszerű dolog lenne kiejteni Spanyolországot, de nem ezért jöttünk ide. A világbajnokság megnyerése miatt vagyunk itt.”

A dél-amerikaiaknak akár a továbbjutásukat is bebiztosíthatják egy esetleges győzelemmel, viszont az biztos, hogy nehezebb dolguk lesz, mint Ausztrália ellen, a hispánok ugyanis ígéretük szerint kettőzött erővel küzdenek majd a folytatásban. Számukra létkérdés a három pont megszerzése, ráadásul a szurkolóik felé is bőven van törlesztenivalójuk.

A Spanyolország-Chile találkozó szerdán rendezik, a spanyol győzelem szorzója 1.53, a döntetlené 4.75, míg a dél-amerikaiak győzelmére 6.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply