Ausztráliának bravúr kell a hollandok ellen

2014. June 18. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Mile Jedinak
A 2014-es világbajnokságon 3-1-es vereséggel kezdtek az ausztrálok, bár helyenként biztató játékot mutattak Chile ellen, erőfeszítéseik végül mégsem bizonyultak elégnek a pontszerzéshez.

 

Habár két góllal elhúztak a dél-amerikaiak, a Socceroos szorossá tudta tenni a meccset, de erőfeszítéseik ellenére a mérkőzés végén Chile bevitte a kegyelemdöfést, kialakítva a 3-1-es végeredményt. Az aussie-k ráadásul jobbhátvédjüket is elvesztették, aki súlyosabbnak tűnő izomsérülést szenvedett az összecsapáson.

Ivan Franjic méltán volt csalódott mérkőzés utáni nyilatkozatában, hiszen alig egy félidőnél többet volt a pályán, és úgy tűnik, ezzel véget ért számára a vb:

“Egész életedben keményen dolgozol, hogy ott lehess a világbajnokságon, ötven percet játszol, erre vége is az egésznek” – szomorkodott Franjic.

A hátvéd azért természetesen nagyon büszke passzára, mellyel gólhoz tudta segíteni Tim Cahillt, és rendkívül motivált, hogy teljesen felépülve, fitten várja majd az idénykezdést, maga mögött hagyva a serülését.

A kenguruk így Franjic nélkül készülnek a Spanyolországra 5-1-es, megsemmisítő vereséget mérő holland nemzeti válogatott ellen. A 2010-es világbajnokot kiütő Oranje az egyik lehető legnehezebb ellenfél egyébként is, főleg egy ilyen vb-kezdés után.

Bármilyen felállásban is lép pályára az ausztrál tizenegy, mindenképp erőn felüli teljesítményre lesz szüksége ahhoz, hogy ponttal, vagy pontokkal tartsa életben továbbjutási reményeit.

Az ausztrálok győzelemre 17.00 szorzóval lehet fogadni, a döntetlenre 7.50 az odds, Hollandia sikerére 1.20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply