Továbbjutást érhet egy újabb olasz siker

2014. June 18. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Claudio Marchisio

Az olasz válogatott nagy csatában legyőzte Angliát a vb “halálcsoportjának” első fordulójában, és ha Costa Ricát is legyőzi, alighanem biztosítja helyét a legjobb 16 között.

 

Az Azzurri első meccsén Claudio Marchisio találatával megszerezte a vezetést, melyre szinte azonnal válaszolni tudtak az angolok, Balotelli fejesből elért találatára azonban nem érkezett válasz, a Milan támadója eldöntötte az összecsapást és Olaszország vihette el a három pontot.

A sikerből a gólszerző Marchisio, az olasz bajnok Juventus új csapatkapitánya is tevékenyen kivette részét. A mérkőzés után a középpályás elmondta, nem mindennapi meleg keserítette meg a győztes 90 percet, és méltatta csapatát az elért eredmény miatt:

“Nagyon fontos volt, hogy győzni tudjunk, pláne az adott körülmények közt. Néha már úgy éreztem, hogy hallucinálok a hőségtől. Megmutattuk, mire vagyunk képesek, egészen az utolsó percig küzdöttünk, és végül megérdemelten nyertünk egy remek angol válogatott ellen.”

Marchisio az angolok elleni találata után egyből a csapat kapitányához, Gianluigi Buffonhoz rohant, aki a sérülés miatt nem lehetett ott ezúttal a kezdő 11-ben, a hírek szerint azonban Costa Rica ellen már ő állhat a kapuban.

“Sajnáltam, hogy nem tudta vállalni a játékot, de mivel egy kiváló csapatkapitányról van szó, velünk ünnepelt. Salvatore Sirigu egyébként fantasztikusan teljesített” – dicsérte meg Buffon helyettesét Marchisio.

Az olaszok 8-asa nem értékelte túl a diadalt, szerényen, de bizakodóan várja a Costa Rica elleni mérkőzést.

“Odaérhetünk-e a döntőbe? Nem tudom, hosszú az út odáig. Fontos volt, hogy jól kezdjünk, ez sikerült, de most a Costa Rica elleni meccsre kell összpontosítanunk, ellenfelünk Uruguay ellen már bizonyította, hogy komolyan kell venni” – így a középpályás.

A négyszeres világbajnok Olaszország pénteki győzelmére 1.53 a szorzó, a döntetlen oddsa 4.20, a közép-amerikaiak győzelmére 7.50 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply