Sturridge kezd a németek ellen

2013. November 19. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Daniel Sturridge

Kedd este az angol labdarúgó-válogatott Németországot látja vendégül a Wembleyben felkészülési mérkőzésen. Roy Hodgson, a hazaiak szövetségi kapitánya már a kezdőcsapatot is kihirdette.

 

Hodgson a Daniel Sturridge, Kyle Walker, Steven Gerrard hármast is a kezdőbe jelölte, pedig mindannyijuk kisebb sérüléssel bajlódtak, ami miatt a Chile ellen 2-0-ra elveszített mérkőzésen nem is tudtak játékra jelentkezni.

“Daniel állapota rendben van. A múlt héten sajnos nem tudott annyit edzeni, amennyit szeretett volna” – mondta Hodgson, aki feltehetően sokat vár a Liverpool csatárától, aki idén már nyolc gólnál tart a bajnokságban, majd rátért a csapaton belüli konkurenciára. “Egyre több pozíció van, ahol komoly verseny folyik a csapatba kerülésért, de ennek így is kell lennie. Mindig kihívás van a játékosok előtt, így a lehető legjobb kerettel tudunk majd utazni Brazíliába.”

A szakember fentebb leírt nyilatkozatában főleg Adal Lallanára gondolt, aki a Southamptonban remek teljesítményt nyújt a középpályán. Joe Hart vissza fog kerülni az angol válogatott kapujába, Hodgson pedig bízik abban, hogy a legutóbbi meccseken a Manchester Cityben sem védő portás jó teljesítménnyel fogja meghálálni a bizalmat.

Anglia egy éven keresztül nem talált legyőzőre, de ez a remek sorozat a múlt héten megszakadt Chile ellen. Most a németek ellen javíthatnak a “háromoroszlánosok” – Joachim Löw legénysége múlt hét pénteken 1-1-es döntetlent játszott Olaszország vendégeként.

Az angolok kezdője: Hart – Walker, Smalling, Jagielka, Cole – Cleverly, Gerrard, Lallana, Townsend – Rooney, Sturrdige.

A németek szövetségi kapitánya kijelentette, hogy több alapember nélkül, egy kísérletező csapattal fognak kiállni.

Anglia győzelmét kedd este 3.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a németek sikerére pedig 2.30 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply