A franciák készen állnak

2013. November 19. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Karim Benzema

Kedd este nagyon fontos világbajnoki pótselejtező vár a francia labdarúgó-válogatottra Párizsban, hiszen kétgólos hátrányát kell ledolgoznia Ukrajnával szemben. Didier Deschamps szövetségi kapitány szerint ez azonban nem lehetetlen.

 

Múlt hét pénteken az ukránok meglepő eredményt értek el otthon, Kijevben, hiszen magabiztosan verték 2-0-ra Franck Ribéryéket. A “gall kakasoknak” sokkal agresszívebben és pontosabban kell majd futballozniuk a visszavágón, ha valóban ott szeretnének lenni a jövő nyári világbajnokságon Brazíliában.

“A játékosok sokkal intenzívebben készülnek az edzéseken a kijevi vereség óta” – mondta a 45 éves szakember a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

“Egyértelmű, hogy rengeteg negatív dolog történt a múlt heti mérkőzésen, de most ezekkel nem sok időnk volt foglalkozni. Itt a visszavágó, csak erre figyelünk most. Benne van az, hogy nyerünk, ahogy a veszély is, de egy különleges összecsapás vár ránk.”

Deschamps még nem döntötte el – legalábbis az újságíróknak nem árulta el –, hogy Olivier Giroud és Karim Benzema közül ki fog csatárposzton kezdeni, ugyanakkor annak a lehetőségét sem zárta ki a Marseille és a Juventus korábbi vezetőedzője, hogy mind a ketten ott lesznek már a kezdős sípszó pillanatában.

Az együttes célja egy korai gól megszerzése, de Deschamps szerint, ha ez nem jönne össze, akkor is türelmesnek kell maradniuk.

“Persze jó lenne, ha minél előbb betalálnánk az ellenfél kapujába, de nem fogunk kapkodni” – folytatta. “Biztosan kell állnunk hátul, nem szabad hibákat vétenünk. Nem hiszem, hogy Ukrajna be fog állni védekezni, szerintem meglesznek a lehetőségeink a gólszerzésre, de a hátsó alakzatunknak is ébernek kell lennie.”

Franciaország győzelmét kedd este 1.44 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.50, az ukránok sikerére pedig 9.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply