Sokoldalú játékossal erősítene a Galatasaray

2014. December 25. Thursday in Egyéb, Hírek

Fernando Muslera

Guray Vular Fernando Muslera csapattársa lehet.

Török sajtóhírek szerint a Galatasaray kinézte magának az Akhisar játékosát, Guray Vuralt, aki elárulta, készen áll arra, hogy az ország egyik legnagyobb együtteséhez csatlakozzon.

 

A pálya bal oldalán, szinte minden pozícióban bevethető Vural 2012 nyarától erősíti jelenlegi együttesét, előtte nevelőklubja, a Denizlispor alkalmazottja volt. A 26 éves játékos szerződése 2016 nyarán jár le az Akhisirnál, de olyan jó teljesítményt nyújtott az elmúlt másfél szezonban, hogy több nagycsapat érdeklődését is felkeltette. Sajtóhírek szerint a Galatasaray akarja a leginkább megszerezni a török válogatottban még csak kerettagnak jelölt labdarúgót, és akár már a januári átigazolási időszakban ajánlatot is tehet érte.

Vural ennek nagyon örülne, hiszen mindig is az volt a célja, hogy egyszer egy török topcsapatban játszhasson. Úgy érzi, készen áll a feladatra, de már az is büszkeséggel tölti el, hogy szóba hozták a Galatasarayjal.

“Figyelemmel követem a Galata szereplését, és látom, hogy azon a poszton, amin én is játszom, nem sok alternatívája van az együttesnek” – mondta Vural. “Hiszek magamban és tudom, hogy képes lennék megállni a helyet a klubnál, és büszkeséggel is töltene el, ha erre lehetőségem lenne, de már az is nagy büszkeség, hogy felmerült a nevem náluk. Úgy hiszem, készen állok arra, hogy a liga egyik nagycsapatánál bizonyítsak, mivel az elmúlt szezonok során folyamatosan fejlődtem.”

Vural korábban már dolgozott együtt a Galatasaray jelenlegi menedzserével, Hamza Hamzaogluval, így a szakember tisztában lehet azzal, hogy mik a védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó erősségei és gyengeségei.

Szerdán több Török Kupa-meccset is rendeznek, legkésőbb a Samsunspor – Bursaspor mérkőzés kezdődik. A Samsunspor győzelmét 4.60 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a vendég Bursaspor sikerére pedig 1.70 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply