A Liverpool is fog igazolni januárban

2014. December 25. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Philippe Coutinho
Ráfér az erősítés az angol Premier League-ben idén gyengén teljesítő Liverpoolra, éppen ezért Brendan Rodgers menedzser szeretne igazolni januárban.

 

A nyáron rengeteget költött új játékosokra a Liverpool, de ez a csapat teljesítményén nem segített, mivel 17 fordulót követően csak a tizedik helyen állnak a “vörösök”. Rodgers a télen is szeretne erősíteni, de csak olyan labdarúgót szerződtetne, aki biztosan hozzá tudna tenni a csapat játékához.

“Mindig vannak spekulációk, ez most sincs másképpen” – mondta az északír, aki alatt a gyenge forma miatt igencsak rezeg a kispad. “Ha lehetőségünk lesz az erősítésre, mindenképpen meg fogjuk vizsgálni a dolgot, de csak olyan játékost igazolunk, aki megfelelő képességekkel rendelkezik.”

A Liverpool legutóbb odahaza játszott 2-2-es döntetlent az Arsenallal. Bár az első találatot a Mersey-partiak szerezték Philippe Coutinhónak köszönhetően, a londoniak megfordították a találkozót. Sokáig úgy festett, hogy Rodgers legénysége ismét vereséget szenved, de érkezett Martin Skrtel, és a tíz emberrel játszó hazaiak pontot tudtak menteni.

“Soha nem kételkedtem a játékosaimban, nagyszerű sportemberek” – folytatta a menedzser. “Lassan ismét összeáll a gépezet, ami tavaly januártól egészen májusig kitartott. Az idei szezont rosszul kezdtük, ennek megvoltak az előjelei, de az utóbbi hetekben már olyan hozzáállást és formát mutattunk, ami igenis jelzi, nemsokára a régi önmagunk leszünk.”

A Liverpool legközelebb pénteken lép pályára, ellenfele idegenben majd a Burnley lesz. Az újonc együttes legutóbbi nyolc tétmeccsén három vereséget szenvedett, de ugyan ennyiszer nyerni is tudott. Rodgers csapata az utóbbi nyolc tétmérkőzésén csak egyszer kapott ki.

A Burnley győzelmére 4.75 az odds, míg a döntetlent 3.80, a vendég Liverpool sikerét pedig 1.80 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply