Bravúros győzelemre készül a Fulham

2014. December 25. Thursday in Angol Championship, Hírek

Eddie Howe
Bravúrra készül az angol Championshipben szereplő Fulham, ugyanis pénteken a listavezető Bournemouth otthonából hozná el a három bajnoki pontot.

 

Kit Symons, a londoniak menedzsere szerint egyszerű a recept: már a mérkőzés elejétől támadniuk kell. Ez azonban egyáltalán nem lesz könnyű feladat, mivel a másodosztályban jelenleg listavezető dél-angliaiak az elmúlt két meccsükön 11 gólt szereztek – előbb egy ötöst lőttek odahaza a Cardiff Citynek, majd egy hatost szereztek a Blackpool otthonában.

A Fulham jelenleg csak a középmezőnyben tanyázik, de legutóbbi két meccsét megnyerte, sőt a Sheffield Wednesdaynek egy négyest gurított. Symons bízik játékosaiban, és úgy érzi, meglehet sorozatbeli harmadik győzelmük is.

“Nem teljesítünk rosszul mostanában, ezt kell továbbvinnünk” – mondta a szakember. “A Bournemouth már most ötven gólnál tart, ami lenyűgöző, viszont mi szeretnénk egy szoros meccsre késztetni őket. Nem vagyok egy olyan típus, aki be fog állni védekezni, pozitívnak kell maradnunk. Nem tartok attól, hogy egy remek formában lévő együttessel nézzek farkasszemet. Bízom magunkban, hiszen ha jó napot fogunk ki, bárkit képesek vagyunk megverni.”

A Bournemouth támadó jó formában vannak, mivel a 22 éves Callum Wilson 11, míg Marc Pugh hét, Matt Ritchie és Brett Pitman pedig hat-hat gólnál tart, ami jelzi, hogy nem csak egy ember képes gólt szerezni a csapatban.

A felek a nyáron játszottak egymással egy felkészülési mérkőzést, mely 1-1-es döntetlennel zárult. Tétmeccsen utoljára 1999-ben találkoztak a csapatok, még a harmadosztályban – ahonnan a Bournemouth tavaly jutott fel.

A Bournemouth sikerére 1.66 az odds, míg a döntetlent 4.20, a Fulham győzelmét pedig 5.25 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply