Egykori angol válogatottat igazoltak Bogdánék

2014. December 25. Thursday in Angol Championship, Hírek

Emile Heskey
Az angol Championshipben szereplő Bolton Wanderers hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött Emile Heskeyvel, aki 62 alkalommal lépett pályára az angol válogatottban.

 

A 36 éves, remek fizikai tulajdonságokkal megáldott támadó 2000-ben igazolt a Leicester Citytől a Liverpoolhoz, ahol négy szezon alatt 53 bajnoki gólt szerzett. Ezt követően megfordult a Birmingham Cityben, a Wigan Athleticben és az Aston Villában is, majd légiósként az ausztrál Newcastle Jets csapatát erősítette.

Heskey az elmúlt napokban próbajátékon vett részt a boltoniaknál, és annyira jó teljesítményt nyújtott, hogy meggyőzte Neil Lennon vezetőedzőt a szerződtetéséről. Kontraktusa a szezon végéig szól, a cél pedig az, hogy rutinjával segítsen az együttesen kilábalni a már régóta tartó hullámvölgyből.

A rutinos angol már a második téli érkező, korábban az izlandi Eidur Gudjohnsen írt alá a Boltonhoz – ő már korábban is erősítette az egyesületet. A Bolton igencsak gyengén kezdte a szezont, de november óta nem kapott ki. Az elmúlt öt fordulóban azonban csak három gólt szerzett, ezért is lehet szükség a két csatárra, akik rutinjukkal sokat lendíthetnek a Championshipben jelenleg csak 16. helyen álló csapaton.

A Bolton legközelebb pénteken lép pályára, ellenfele a Blackburn Rovers lesz. A vendégek a nyolcadikak 22 fordulót követően a 24 csapatos bajnokságban, nyolc ponttal előzik meg Bogdán Ádámékat. Az előző idényben jól elbántak egymással a felek, mivel a Macronban 4-0-ra nyert a Bolton, de előtte idegenben 4-1-es verést kapott.

A Bolton Wanderers sikerére 2.75 az odds, míg a döntetlent 3.40, a Blackburn Rovers győzelmét pedig 2.70 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply