Sok a hiányzó a Győrnél

2014. February 26. Wednesday in Hírek, Magyar kupa, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Horváth Ferenc, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik abban, hogy szerdán olyan eredményt érnek el a Debrecen ellen a Ligakupában, amelynek köszönhetően szombaton sok szurkoló kíséri majd el őket a Ferencváros elleni bajnoki rajtra.
Dorde Kamber

Győzelemmel kezdené az évet a Győri ETO.

Az NB I-ben 17 forduló után a Debrecen 37 ponttal vezet a 33 pontos Videoton előtt, míg a címvédő Győri ETO 30 ponttal a harmadik helyen áll. A Ligakupában az ETO szerda este a Lokit látja vendégül, ám a hazaiaknál számos játékos hiányozni fog.

Takács Ákos, Koltai Tamás és Vladimir Djordjevic már a rehabilitációs edzést végzi, de a csapat edzéseibe még egyikük sem kapcsolódott be, így ők biztosan nem lépnek pályára szerda este az ETO-parkban. Rajtuk kívül Kalmár Zsolt és Leandro Martínez játékára sem számíthat Horváth Ferenc vezetőedző, hiszen mindketten a Tatabánya elleni zárófordulóban a második sárgájukat kapták, ami automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent.

A győriek honlapja szerint a hazaiak tervezett kezdőcsapata: Kamenár – Svec, Lang, Lipták, Völgyi – Kamber, Trajkovic, Strestík, Dudás – Rudolf, Andric.
Horváth Ferenc a mérkőzést megelőzően már a Ferencváros elleni hétvégi bajnokira gondolt. “Szeretnénk jól kezdeni a szezont, még ha Ligakupa-meccsről is lesz szó. Remélem jó erőfelmérő lesz ez a bajnokság előtt. Hasznos heteken vagyunk túl, a srácok jól dolgoztak a felkészülés alatt, mindenki becsülettel odatette magát. Bízom abban, hogy olyan játékot tudunk nyújtani, hogy szurkolóink minél többen kedvet kapnak arra, hogy elkísérjenek bennünket a Ferencváros elleni bajnoki rajtra is” – nyilatkozta a győriek edzője.

A szerda esti Ligakupa-mérkőzésen a hazai pályán játszó Győr győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.50, a vendég Debrecen sikerére pedig 3.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply