Az összeszokottság dönthet a Vidi javára

2014. February 26. Wednesday in Hírek, Magyar kupa

Nemanja Nikolics szerint a jelentősen átalakult Kaposvár ellen az lehet az esélyük, hogy az új játékosok még nem ismerik egymást, így a csapategység a Videoton javára dönthet a Ligakupában.

Jose Gomes

A Ligakupa egyik szerdai mérkőzésén a Videoton azt a Kaposvárt fogadja, amelynek kerete jelentősen kicserélődött, és amelynek legnagyobb téli szerzeménye egyértelműen Tarmo Kink. Az észt válogatott csatár az átigazolási hajrában érkezett a Rákóczihoz, legutóbb kölcsönben a Győri ETO együttesében szerepelt. A huszonnyolc éves támadó nyolcvan alkalommal lépett pályára az észt nemzeti együttesben és a múlt hónap végén felbontotta szerződését olasz klubjával, a másodosztályban szereplő Varesével. Illés János ügyvezető elnök elmondta, a szezon végéig kötöttek szerződést a játékossal, aki hétfőn csatlakozott a kerethez, és vélhetően szerdán már pályára is léphet.

A Kaposvárnál tizenketten távoztak, tízen viszont érkeztek a télen, erre tért ki Nemanja Nikolics, a szerdai ellenfél, a Videoton magyar válogatott csatára.

“A Kaposvár számára szerintem a legfontosabb az lesz, hogy bennmaradjanak az NB I-ben. Ettől függetlenül biztos vagyok abban, hogy szerdán nem feltartott kézzel fognak Székesfehérvárra jönni. Számukra is fontos, hogy sikeresen kezdjék a 2014-es évet, hiszen egy jó eredmény önbizalmat adhat nekik a bajnokságra. Éppen ezért egyáltalán nem számítok könnyű mérkőzésre. Az igaz, hogy ahhoz idő kell, hogy az új játékosok megismerjék egymást és az edzőjüket is, az összeszokottság tehát mindenképp mellettünk szól” – fogalmazott Nikolcs, majd hozzátette: nem foglalkoznak sokat az ellenféllel, tisztelik őket, és ahogy eddig sem becsültek le egyetlen csapatot sem, most sem teszik ezt.

“A saját játékunkat kell játszanunk, és a mi akaratunkat kell rákényszeríteni az ellenfélre. De ez nem csak a Kaposvár elleni Ligakupa-meccsre igaz, hanem az összes tavaszi meccsünkre” – mondta a Videoton csatára.

A Videoton-Kaposvár Ligakupa-meccsen a hazaiak győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 5.25, a vendégek sikerére pedig 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply