Sohasem nyert még Szombathelyen a Kecskemét

2014. December 5. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Radó András
16 forduló alatt mindössze két győzelemre és két döntetlenre, azaz összesen nyolc pontra futotta a Haladás erejéből a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában. Ami még kétségbe ejtőbb lehet a szombathelyiek számára, hogy mindössze öt gólt szereztek, így nem is nagyon nyerhettek volna többet öt mérkőzésnél.

 

Szombaton azonban ismét a győzelemről álmodhat a Kecskemét ellen, mert ezzel legalább az új edző átka megtörne: Artner Tamás menesztése és Szentes Lázár kinevezése óta ugyanis öt vereség és nulla rúgott gól a mérleg.

Pedig most már a Haladás szurkolói is örülhetnek, hiszen ott van a pályán Tommaso Rocchi és Radó András is, a sérülés miatt két hónapot kihagyó fiatal támadó azonban nem sok örömmel gondolhat vissza az augusztusi, kecskeméti 1-0-s győzelemre.

“Bár győztünk, azon a mérkőzésen sérültem meg, és emiatt több hónapig nem játszhattam. Most csak a győzelem lehet a cél, de ha nem sikerül, akkor sincs még teljes pánik, hiszen tavasszal 13 forduló áll előttünk” – nyilatkozta Radó. Szerinte annak ellenére, hogy a csapat semmit sem ért el Szentes irányításával még, egyre jobban játszik, most már csak a gólnak kellene jönnie.

A csapatnak új védelemre is szüksége lesz, az MLSZ fegyelmi bizottsága ugyanis a legutóbbi, Újpest elleni bajnokin kiállított Zsirai Martint és Jagodics Márkot is eltiltotta egy-egy bajnokiról, de nem játszhat majd Schimmer Szabolcs sem, aki a Megyeri úton begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A Haladás hazai győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Kecskemét idegenbeli sikerére 2.40 szorzóval lehet fogadni. A vendégek még sohasem nyertek Szombathelyen, döntetlenre azonban gyakran jók: a legutóbbi öt bajnoki közül három is pontosztozkodással végződött, a két Haladás-siker pedig 1-0-s volt. Ez előző szezonban, idén márciusban Gyurján Bence gólja döntötte el a három pont sorsát.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply