Sneijder jól érzi magát Törökországban

2013. December 12. Thursday in Egyéb, Hírek

Wesley Sneijder

A török Galatasaray középpályása, Wesley Sneijder remekül érzi magát a klubnál, és bár a sajtóban több nagycsapattal, így a Manchester Uniteddel is összeboronálták már, nem tud ezen egyesületek érdeklődéséről.

 

Sneijder és a Galatasaray a hétvégi bajnoki fordulóig ünnepelhet, hiszen az isztambuliak egy emlékezetes mérkőzésen legyőzték a Juventust a Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében, így bebiztosították helyüket a legjobb 16 között, míg az olaszok csak az Európa Ligában folytathatják.

A keddről szerdára halasztott mérkőzést igen mostoha körülmények között játszották le, de a hajrában a hazaiak kiharcolták a továbbjutást Sneijder pontos lövését követően.

A 29 éves támadó középpályás egyelőre a sikert szeretné kiélvezni, és mivel ott lesznek tavasszal is a BL-ben, így nem igazán lát okot a távozásra, ráadásul a török szurkolók hozzáállását is nagyon megkedvelte.

“Mindössze annyit tudok, amennyit önök” – mondta újságíróknak a Real Madridban is megfordult holland. “Még én újságot sem olvasok, de hallottam a hírekről. Ez viszont most nem aktuális, de amikor nyitva van az átigazolási piac, folyamatosan szóba hoznak ilyen nagy klubokkal. Ez néha igen kellemetlen, hiszen akkor tisztáznom kell magamat a szurkolók előtt, Törökországban a drukkereink pedig igen emocionálisak. Hatalmas szenvedéllyel tekintenek a futballra, én pedig nem szeretnék olyan dolgokról beszélni, melyeknek nincs is alapjuk.”

“Remekül érzem magam a Galatánál, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy ott leszünk tavasszal is a BL-ben. Soha nem tudni, mi fog történni, de jelenleg nagyon boldog vagyok itt.”

Sneijder öt BL-meccsen két gólt szerzett, a bajnokságban kilenc mérkőzésen négy találatnál tart, emellett van egy asszisztja is. Szombaton a Genclerbirligi otthonába látogat a Galata: győzelmét 1.70 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a hazaiak diadalára pedig 4.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply