Sérülés a vereség mellé

2015. November 15. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Michael Carrick
Anglia 2-0-s vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a spanyolok ellen, és úgy tűnik, a Manchester United középpályása, Michael Carrick hosszabb időre kidőlt. Carrick a mérkőzés hosszabbításában megsérült és hordágyon vitték le a pályáról.

“Rosszul nézett ki a lába, csúnyán kifordult, ami általában szalagsérülést jelent. A pontos diagnózist majd a röntgen és a vizsgálatok után lehet megállapítani, de az biztos, hogy egy játékost elvesztettünk a keddi, Franciaország elleni mérkőzés előtt” – nyilatkozta Roy Hodgson, az angolok szövetségi kapitánya.

A meccs nagyon sokáig 0-0-ra állt, aztán a Villarreal védője, Mario Gaspar egy nagyon látványos mozdulattal szerzett vezetést a spanyoloknak a 72. percben, majd az Arsenalban légióskodó Santi Cazorla állította be a 2-0-s végeredményt. “Hetven percen keresztül komoly munkát végeztünk védekezésben, és már előre tudtuk, hogy ez nehéz feladat lesz a spanyolok ellen, akik nagyon jól tartják a labdát. Bíztunk abban, hogy a kontrákkal problémát tudunk okozni nekik, ami néha sikerült is, de többet kellett volna profitálnunk ezekből a helyzetekből” – mondta Hodgson.

A spanyol oldalon is volt egy sérülés, Thiago Alcantarát az első félidőben le kellett cserélni, mert fájlalta a térdét, a helyére állt be az a Cazorla, aki a második gólt szerezte. A győztes csapatból Cesc Fabregas azt emelte ki a meccs után, hogy a mostani sikerrel sikerült bizonyítaniuk, hogy a csapat sokat fejlődött a tavalyi, nagyon rosszul sikerült brazíliai világbajnokság után. “Megmutattuk, hogy bárkit képesek vagyunk legyőzni, hiszen egy minőségi játékosokkal felálló angol válogatottat győztünk le” – lelkendezett a 28 éves középpályás.

Spanyolország kedden Belgium vendége lesz. Azon a mérkőzésen a belga győzelemre 2.75, a döntetlenre 3.30, a spanyol sikerre 2.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply