Scolari többet vár Chile ellen

2014. June 25. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Luiz Felipe Scolari
Utolsó csoportmeccsén magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a házigazda Brazília Kamerun ellen a hazai rendezésű világbajnokságon, de a selecao szakvezetője még jobb játékra számít a folytatásban.

 

Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány a brazil szurkolókat és a leendő ellenfelet, Chilét is méltatta a mérkőzés után:

“Egész Brazília szeretetteljes módon bánt velünk, ezért nagyon hálás és boldog vagyok. Meccsről meccsre fejlődünk, de Chile ellen még több kell, az egészen biztos. Chile erős csapat, jól szervezett, minőségi gárda, ha választanom lehetne, másik ellenfelet kérnék” – jelentette ki Scolari.

Jorge Sampaoli, Chile válogatottjának szövetségi kapitánya eközben tömören és csalódottan nilatkozott a Hollandia ellen 2-0-ra elveszített csoportmérkőzés után: “Játszani akartunk, de a hollandok bezárkóztak, és elrontottuk a hajrát” – így a szakember.

Arturo Vidal, a chilei csapat sztárja nem bánja különösebben, hogy a házigazda következik a nyolcaddöntőben, bizakodva tekint a közelgő egyeneses kieséses szakaszra, kiváltképp a brazilok elleni összecsapásra.

“Nem akartunk Brazília ellen játszani, de meggyőződésem szerint, hogy Brazília még sokkal kevésbé akart velünk játszani. Olyan csapat vagyunk, akár egy öngyilkos kommandó. Az életünket adjuk a vb-sikerekért” – mondta a Juventusban játszó középpályás.

A szombati nyolcaddöntőben Brazília rendes játékidőben elért győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 4.20, míg a kilencven perc alatt elért chilei diadalra 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply