Scolari kihirdette keretét

2014. February 24. Monday in Egyéb, Hírek, Világbajnokság 2014

Nincs meglepetés Luiz Felipe Scolari legfrissebb brazil keretében, amelyet a március 5-i, Dél-Afrika elleni összecsapásra nevezett meg.
Neymar

Neymarék a dél-afrikaiak elleni meccsel folytatják a vb-felkészülést.

A szövetségi kapitány nagy csatára számít Johannesburgban, ugyanis az ellenfél novemberben egy komoly skalpot már szerzett a világ- és Európa-bajnok spanyolok 1-0-s legyőzésével.

“Ez egy fontos tesztmérkőzés lesz egy olyan válogatott ellen, amely a közelmúltban megszerezte a spanyolok skalpját. Nekem pedig jó lehetőség arra, hogy beszéljek a játékosokkal és a stábbal a világbajnoksággal kapcsolatos terveinkről” – mondta Scolari a szövetség honlapján.

A szakember hozzátette, a légiósokra épülő keretbe három otthon játszót hívott meg ezúttal: a Botafogo kapusa, Jefferson mellett két csatár, Fred (Fluminense) és Jo (Atlético MG) léphet pályára a mérkőzésen.

A brazil sajtó szerint a világbajnoki keret – amelyet május 7-én nevez meg hivatalosan Scolari – már kialakult, csak az a kérdés, hogy a harmadik kapus Victor (Atlético Mineiro) vagy Diego Cavalieri (Fluminense) lesz-e, illetve középső védőként Dedé (Cruzeiro), Marquinhos (PSG), Réver (Atlético Mineiro) és Henrique (Napoli) közül ki kerül be negyedikként.

A nyáron Brazília 1950 óta először ad otthon világbajnokságnak, a csoportban Horvátország lesz az első ellenfél június 12-én, a házigazda győzelmére 1.28 az odds, a döntetlenre 5.50, míg az európai rivális sikerére 9.50 szorzóval lehet fogadni. Az A csoport másik két tagja Mexikó és Kamerun együttese lesz.

A brazil válogatott 19 fős kerete:

  • Kapusok: Júlio César (Toronto FC), Jéfferson (Botafogo)
  • Védők: David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern München), Thiago Silva (PSG), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid), Rafinha (Bayern München)
  • Középpályások: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Oscar (Chelsea), Ramires (Chelsea), Willian (Chelsea), Bernard (Sahtar Doneck)
  • Csatárok: Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Jo (Atlético MG)

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply