Rami maradni akar

2014. February 24. Monday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan kölcsönjátékosa gyorsan beilleszkedett új csapatába, és reméli, hogy a szezon végén állandó szerződést kap a piros-feketéktől.
Adil Rami

Rami jól érzi magát, szívesen maradna a Milanban.

Adil Rami a Valencia együttesében kezdte meg a szezont, ám a vezetőedzővel történt összetűzése után világossá vált, hogy nem lesz helye a kezdőben. A védőre a Milan csapott le, és fél évre kölcsönvette a labdarúgót, aki januárban csatlakozott a milánóiak keretéhez. Az időközben edzőváltáson átesett olasz gárdában gyorsan alapember lett, és csapattársai is befogadták. Rami ezért azt reméli, hogy a két klub a szezon végén megegyezik a vételárát illetően, és a nyáron már állandó szerződést kap a lombard klubtól.

“Majdnem négy hónapig nem játszottam, és ez egy nagyon nehéz időszaka volt az életemnek. De nagyon keményen dolgoztam mindvégig, hogy készen álljak erre a lehetőségre. Rengeteget segített a csapattársaim bizalma, és a vezetőedzőé is. Az álmom, hogy itt maradhatok, és meghálálhatom ezt a bizalmat” – jelentette ki Rami, aki hat bajnokin erősítette eddig a Milant.

A Milan hétvégén 2-0-ra nyert a Sampdoria otthonában, a vendégek mindkét gólját téli igazolás szerezte, Adel Taarabt vezető találata után Rami állította be a végeredményt.

Az olasz bajnokság 26. fordulójában a kilencedik helyezett Milan a listavezető Juventust látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 3.40, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 2.10 a szorzó.

A két gárda őszi meccsét a torinóiak nyerték 3-2-re. A két csapat elmúlt öt milánói összecsapásából kettőt nyert a Milan, kettőt a Juventus, egy pedig döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply