Klopp még nem mondott le a trófeáról

2014. February 24. Monday in Hírek, Német Bundesliga

A Borussia Dortmund a hétvégén meglepő vereséget szenvedett a német bajnokságban, Jürgen Klopp szerint ezzel csapata bajnoki álmai végleg szertefoszlottak.
Jurgen Klopp

A bajnokság már elúszott, két sorozatban még van esély a trófeára.

A Borussia Dortmund 3-0-s vereséget szenvedett a Hamburg otthonában szombaton. A két csapat teljesen más előjelekkel várta az összecsapást, a Dortmund számított jóval esélyesebbnek, de a papírforma ezúttal nem jött be. Az utóbbi időben pocsék formát mutató hamburgi alakulat könnyedén győzte le a mérkőzést megelőzően tíz veretlen meccset produkáló dortmundiakat, akiknek edzője a meccs után reálisan értékelte csapata bajnoki esélyeit.

“Nincs értelme köntörfalazni, a Bayern München jelenleg a világ legerősebb csapata, és mi nem vehetjük fel velük a versenyt. Az én legfontosabb célom erre a szezonra, hogy a sérülésektől sújtott keret mielőbb megerősödjön fizikailag. A bajnoki reményeink szertefoszlottak, de ez nem jelenti azt, hogy a másik két sorozatban is le kell írnunk magunkat” – jelentette ki Klopp.

A vezetőedző szerint csapata minden együttes ellen eséllyel lép pályára, ha mindenki egészséges, így könnyen elképzelhető, hogy idén még nyerni tud egy trófeát a Borussia Dortmund.

A Bajnokok Ligája előző kiírásának döntőse a nyolcaddöntőben a Zenit otthonában lép pályára kedden, míg a Német Kupában a Wolfsburg lesz Klopp együttesének az ellenfele az elődöntőben.

Az orosz gárda keddi sikerének az oddsa 4.50, a döntetlenre 3.80, a németek győzelmére 1.85 a szorzó.

Az orosz bajnokság a télen szünetel, emiatt a Zenit az utóbbi időben csak barátságos meccseket játszott, legutóbb 2-0-ra győzött a Trans ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply