Sami Khedira is kidőlt a német csapatból

2016. July 5. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Sami Khedira
Joachim Löwnek nincs könnyű dolga a franciák elleni, csütörtöki elődöntő előtt, ugyanis több kulcsjátékosáról is le kell mondania.

Mats Hummels kiesése már az olaszok elleni negyeddöntő során bizonyossá vált, a védő második sárga lapját kapta a tornán, ami egymeccses eltiltást eredményezett. Ezt követte Mario Gomez kiesése, aki egy combsérülés miatt dőlt ki a sorból, felépülése hosszabb időt vesz igénybe, az Eb végéig nem számíthat rá a szakmai stáb. A legfrissebb kieső Sami Khedira, akit az olaszok ellen már az első negyedóra végén le kellett cserélni, és ágyéksérülése egészen biztosan nem jön rendbe csütörtökig, ha viszont csapata bejut a vasárnapi döntőbe, akkor a torna utolsó összecsapásán minden bizonnyal újra játszhat majd.

Khedirát az eddigi meccseken csereként beállított Bastian Schweinsteiger pótolhatja, de egyelőre ő sem teljesen egészséges, neki a térde fáj.

“Khedira egész biztosan nem játszhat csütörtökön. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vasárnapra felépüljön, és ha eljutunk a döntőbe, ott legyen a csapatban. Valószínűleg új játékosokat jelölök a kezdőbe, de ez egyáltalán nem okoz problémát, mert a keret összes tagjában egyformán bízok. Tanultam korábbi hibáimból, ezért senki sem lép pályára, aki nincs százszázalékos állapotban. Schweinsteiger reményeim szerint ott lehet az elődöntőben” – mondta Löw.

A németek elődöntőbeli ellenfelénél, a francia válogatottnál úgy tűnik, mindenki bevethető lesz a találkozón.

A franciák csütörtöki, rendes játékidőben elért győzelmére a szorzó 2.80, a döntetlenre 3.00, a németek 90 perc alatt kiharcolt diadalára 3.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply