A franciák megtörnék a német átkot

2016. July 5. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Olivier Giroud
Az Európa-bajnokság egyik elődöntőjében két olyan csapat találkozik egymással, melyeket már a torna előtt is favoritként jelöltek meg.

A németek a szlovákok magabiztos kiejtése, majd az olaszok tizenegyespárbajban történt legyőzése után jutottak el az elődöntőig, míg a franciák az íreket 2-1-re verték a nyolcaddöntőben, majd eddigi legjobb meccsükön 5-2-re elintézték az izlandi válogatottat.

A németek Mario Gomez, Mats Hummels és Sami Khedira személyében három kulcsemberüket is mellőzni kénytelenek a csütörtöki összecsapáson, ezzel szemben a franciáknál mindenki bevetésre készen várja a csatát. A francia válogatott az utóbbi évtizedekben kevés sikerélménnyel gazdagodott a németek elleni tétmeccseken, a legutóbbi 1958-ban tudták legyőzni következő ellenfelüket.

“Változtatnunk kell ezen a statisztikán. Két nagyszerű futballnemzetről van szó, de úgy érzem, most megtörjük a rossz sorozatunkat. Tiszteljük a németeket, de a végső siker a célunk, ehhez pedig őket is le kell győznünk” – jelentette ki az Izland ellen duplázó Olivier Giroud.

A francia csatár barátságos mérkőzésen már többször is eredményes volt a németek ellen, 2012-ben betalált a 2-1-es gall sikert hozó meccsen, és tavaly novemberben, a 2-0-ás diadalt hozó összecsapáson is gólt szerzett.

Arra, hogy a németek a rendes játékidőben legyőzik Franciaországot a szorzó 3.00, a döntetlenre 3.00, a franciák diadalára pedig 2.80.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply