Hal Robson-Kanu-ért sorban állnak a kérők

2016. July 5. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Hal Robson-Kanu
Robson-Kanu, a walesiek centere jól számolt, amikor nem hosszabbította meg lejáró szerződését, most sokkal jobb feltételekkel találhat magának csapatot.

A walesi válogatott a torna egyik meglepetését okozta azzal, hogy megnyerte csoportját, majd eljutott egészen az elődöntőig, és még arra is esélye van, hogy bejusson a fináléba. Ehhez azokat a portugálokat kell felülmúlnia, amely még egyetlen mérkőzést sem nyert meg a rendes játékidőben az Európa-bajnokságon.

A walesieket több nagyszerű egyéni teljesítmény segítette menetelésük során, mint például Robson-Kanué, aki eddig kétszer vette be az ellenfelek kapuját, a belgák elleni negyeddöntőben klasszis megoldást választva tudott eredményes lenni. Ezt a mérkőzést egyébként a csatár már úgy játszotta le, hogy egyetlen klubnak sem volt az alkalmazottja, előző szerződése, amely a Readinghez kötötte, ugyanis június végén lejárt. Volt csapata hiába szeretett volna hosszabbítani, a játékos inkább kockáztatott, abban bízva, hogy az Eb után jobb ajánlatok közül válogathat.

Számítása tökéletesen bevált, ügynöke az utóbbi napokban sorra kapja az érdeklődő hívásokat.

“A világ minden tájáról érkeznek ajánlatok. Nem titkoltam korábban sem, hogy szeretnék a Premier League-ben játszani, ezért döntöttem amellett, hogy nem hosszabbítok a Readinggel. Voltak egyébként az Eb előtt is ajánlataim, de meg akartam várni a torna végét a döntéssel” – mondta Robson-Kanu, aki nem titkolta, pályafutása legjobb döntését hozta, hogy kivárt az Európa-bajnokságig.

A szerdai elődöntőben a walesiek rendes játékidőben elért győzelmére a szorzó 4.00, a döntetlenre 3.10, a portugálok 90 perc alatt kiharcolt diadalára 2.20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply