Ronaldo szerint nem Neymar a kulcs

2014. July 7. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Neymar
A brazil válogatott egykori kiválósága szerint Neymar sérülésével nem lett gyengébb a selecao, Németország pedig nagy hibát követ el, ha azt gondolja, hogy a brazil válogatott egy emberre épül.

 

Brazília hazai pályán hatalmas csatában győzte le Kolumbiát a világbajnokság negyeddöntőjében, Luiz Felipe Scolari együttese 2-1-re nyert, ám a meccsen több kulcsember is kidőlt a sorból. Thiago Silva a brazil védelem oszlopa volt a vb-n, ám Kolumbia ellen megkapta második sárgáját a tornán, így az elődöntőben nem léphet pályára.

Neymar a brazilok legeredményesebb játékosa, az első négy meccsen négy gólt szerzett, de nem lesz lehetősége tovább növelni találatai számát, ugyanis a kolumbiaiak elleni meccs hajrájában egy ütközés után megsérült. A lecserélt támadóról kiderült, hogy csigolyatörést szenvedett, így a vb-n már biztosan nem szerepelhet.

A két kulcsemberét elvesztő hazai csapat Németország ellen mérkőzik a keddi elődöntőben, a válogatott egykori legendája szerint a hiányzók ellenére Brazília nem vesztett az erejéből.

“Ha a németek azt hiszik, hogy az elődöntőben egy gyenge, fáradt csapat lesz az ellenfelük, akkor nagyot tévednek. Csak azért, mert egy játékos kidőlt, még ha azt a játékost Neymarnak is hívják, nem lehet lebecsülni a brazil válogatott erejét. Brazília soha nem egy játékosra épült, és ez most sincs másként” – jelentette ki Ronaldo, aki természetesen nagyon sajnálja, hogy a csapat legjobbja megsérült.

Brazília sikerének az oddsa 2.80, a döntetlenre 3.30, Németország győzelmére 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply