Ronaldo: nincs értelme sérülésről beszélni

2014. June 26. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Cristiano Ronaldo
A világbajnokság előtt látott napvilágot a hír, miszerint az aranylabdás Cristiano Ronaldo térde nem száz százalékos, ennek ellenére eddig mindkét mérkőzésen pályára lépett a csoportkörben.

 

A portugál válogatott Ghána ellen lép pályára az utolsó csoportmeccsen, ahol a csapatkapitány is biztosan ott lesz a pályán. Paulo Bento portugál szövetségi kapitány cáfolta, hogy Cristiano Ronaldónak még mindig gondot okozna a térdsérülése, annak dacára, hogy a klasszis gyengébb teljesítményt nyújtott az Egyesült Államok elleni, 2-2-vel végződött mérkőzésen: “Orvosi értelemben nem volt baj vele”. A portugál tréner így folytatta: “90 percet játszott. Nem hiszem, hogy bármi gondról beszélhetnénk. Ahogy azt sem, hogy annak, ami a mérkőzésen történt, bármi köze lenne a játékosaink fizikai állapotához.”

A Real Madrid kiválósága a meccs nagy részében kínlódott, viszont egy nagyszerű beadással segítette hozzá Silvestre Varelát egy gólhoz, amely találattal, ha minimálisan is, de életben tartották továbbjutási esélyeiket az európaiak.

A portugál elmondta, hogy ő mindent megtesz válogatottja sikeréért, amiben nem hátráltatja semmi sem: “Itt vagyok, küzdök, próbálok minden tőlem telhetőt megtenni. Futok és egyértelmű, hogy nincs értelme a sérülésről beszélni. Nem akarom bizonygatni, hogy egészséges vagyok, minden nap akad valami új hír az újságokban a térdemről, ezért nem is akarok magyarázkodni. Itt vagyok, testben és lélekben és segíteni szeretném a portugál nemzeti csapatot” – mondta.

Első mérkőzésén Portugália 4-0-s vereséget szenvedett Németországtól, így egy ponttal várja a sorsdöntő mérkőzést Ghána ellen. Bento csapatának hatalmas gólkülönbséggel kellene győznie, hogy minimális esélye is maradjon a továbbjutásra.

Portugália csütörtöki győzelmére 2.15 az odds, a döntetlenre 4.10, Ghána sikerére 3.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply