Ronaldo nélkül a portugálok

2014. September 6. Saturday in Egyéb, Hírek

Nani
Bár Cristiano Ronaldo nem léphet pályára a portugál labdarúgó-válogatottban az Albánia elleni Európa-bajnoki selejtezőn, de csapattársa, Nani így is biztos a győzelemben.

 

A portugál szurkolók a szívükhöz kaptak, amikor olvasták Paulo Bento 24 fős keretét, és nem látták benne Cristiano Ronaldo nevét. A Real Madrid kétszeres aranylabdás támadója térd- és combsérüléssel is bajlódik, ezért a szövetségi kapitány úgy döntött, hogy nem kockáztatja meg, hogy esetleg komolyabb legyen a sérülése. A 29 éves játékos a Real Madriddal sem utazott el a Real Sociedad elleni bajnokira.

A csapat legnagyobb sztárjának hiánya ellenére a Sportinghoz hazatért Nani biztos abban, hogy legyőzik Albániát. “Az edzéseket mindenki elképesztő intenzitással végzi, a játékosokon érezni, hogy megtisztelőnek tartják, hogy itt lehetnek a válogatottban, és mindent megtesznek azért, hogy itt is maradjanak. Persze Cristiano a legfontosabb láncszeme a csapatnak, de ha ilyen mentalitással lépünk pályára az albánok ellen, akkor csak a győzelmet tudom elképzelni” – nyilatkozta Nani.

A portugál válogatott legutóbb még a világbajnokságon játszott meccset, akkor Ghánát 2-1-re legyőzte, de a csoportból jobb gólkülönbségével az Egyesült Államok ment tovább, Portugália pedig kiesett, ezért is szeretnének most javítani.

“Győzni akarunk, bármi áron. Örömet akarunk szerezni a szurkolóknak, az egész országnak. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű Albánia ellen, ma már nincsenek könnyű meccsek, de ha tovább szeretnénk jutni, akkor nincs más választásunk, nyernünk kell” – fogalmazott Nani.

A két válogatott eddig ötször találkozott egymással, négyszer a portugálok nyertek, 2008-ban azonban sikerült Portugáliában egy 0-0-t kiharcolnia a kiscsapatnak.

A mostani meccsen a portugálok vasárnapi, hazai győzelmére 1.28 az odds, a döntetlenre 6.00, az albánok sikerére pedig 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply