Robinho a Santosba igazolt

2014. August 8. Friday in Egyéb, Hírek

Robinho
Robinho elhagyta az AC Milan labdarúgócsapatát, amely közben egyre közelebb kerül a Real Madrid kapusához, Diego Lópezhez, aki Christian Abbiati helyére érkezhet az olasz klubhoz.

 

Robinhót már két éve próbálja a Milan eladni, de a sokat kereső, viszont kevés játéklehetőséget kapó brazil csatárt eddig egyetlen klubnak sem sikerült lepasszolni, és most is csak kölcsön tudták adni. A 30 éves, szebb napokat is megélt korábbi Real Madrid-focista visszatér a Santosba, ahol kezdte a pályafutását.

“A Santos az én otthonom. Egy olyan hely, ahol nagyon jól érzem magam. Remélem, vissza tudom fizetni a szurkolók minden szeretetét a pályán” – fogalmazott Robinho, aki pályafutása elején a Santosból igazolt a Real Madridba, majd a Manchester Cityben is megfordult, mielőtt 2010 nyarán a Milanhoz szerződött. A piros-feketék 18 millió eurót fizettek Robinhóért az angol klubnak. Robinho a Milanban 114 tétmérkőzésen lépett pályára és 32 gólt szerzett.

Most újabb Real Madrid-játékos érkezhet a Milanhoz, ugyanis a két klub elkezdett tárgyalni Diego Lopezről. A La Gazzetta dello Sport szerdán írt arról, hogy a milánói klub vezetésének képviseletében Adriano Galliano ügyvezető alelnök folytatott telefonos megbeszéléseket Florentino Pérezzel, a madridi királyi klub elnökével, ezzel is hangsúlyt adva annak, hogy komoly az olasz szándék a kapus megvásárlására.

A Milan első számú kapusa, Christian Abbiati már 37 éves, Gábriel még túl fiatal ahhoz, hogy a teljes szezonban első számú kapus legyen, míg Agazzi nem váltotta be az új vezetőedző, Filippo Inzaghi reményeit az amerikai túrán.

Az amerikai túráján legutóbb a mexikói Chivast 3-0-ra legyőző Milan az olasz bajnokság első fordulójában a Laziót fogadja, a hazaiak győzelmére 1.90 az odds, a döntetlenre 3.40, a rómaiak sikerére pedig 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply