Csalódott Loki fogadja a Puskás Akadémiát

2014. August 8. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér
A DVSC-Teva másodpercekre állt a bravúrtól a BATE Borisov elleni BL-selejtezőn, de végül búcsúzott a sorozattól.

 

A debreceniek a hazai pályán elért 1-0-ás győzelem után a BATE Borisov otthonában is jól kezdtek, az első félidő elejének hazai rohamait átvészelve megszerezték a vezetést, így a fehéroroszoknak már három gólt kellett szerezniük a továbbjutáshoz. Egygólos előnyben Selim Bouadla egy fölösleges szabálytalansággal kiállíttatta magát, de egy órán keresztül emberhátrányban játszó Loki így is közel járt a továbbjutáshoz, a 94. percig ugyanis 2-1-re vezettek a hazaiak.

Ekkor azonban egy védelmi hibát kihasználva begyötörték harmadik találatukat is a boriszoviak, ezzel kiharcolták a továbbjutást, a DVSC pedig átkerült az Európa Liga play off-körébe.

“Nagyon csalódottak és letörtek voltunk, és még mindig azok vagyunk. Az Európa-ligában javíthatunk, de nehéz lesz, mert elég komoly csapatokat is kaphatunk. Az esélyeink csökkentek a csoportkörbe kerülésre, de a labda gömbölyű, bármi megtörténhet, és úgy gondolom, ez a csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy mégis főtáblára jusson” – mondta Zsidai László, a debreceniek középpályása.

A két bajnoki forduló után egy ponttal álló Loki szombaton első hazai bajnokiját játssza az idényben, a Puskás Akadémiát fogadja a Nagyerdei Stadionban.

“Bízom benne, hogy a keddi események nem lesznek hatással ránk a Puskás Akadémia elleni bajnokin, hiszen kellenek a pontok. Próbáljuk magunkat összeszedni, és százszázalékosan a mérkőzésre koncentrálni” – tette hozzá Zsidai.

A DVSC győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.50, a Puskás diadalára 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply