Háromgólos vereséggel búcsúzott a Diósgyőr

2014. August 8. Friday in Hírek, UEFA Európa Liga

A Diósgyőr 3-0-s vereséget szenvedett az FK Krasznodar vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulós párharcának csütörtöki visszavágóján, így 8-1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól.

 

EL-selejtező, 3. forduló, visszavágó:

FK Krasznodar (orosz)-Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)

Krasznodar, 4500 néző, v: Christian Dingert
gólszerzők: Konaté (30., 55.), Ari (86.)
sárga lap: Kádár (31.), Bori (41.)

Továbbjutott: Krasznodar, kettős győzelemmel, 8-1-es összesítéssel.

  • Krasznodar: Szinyicin – Markov, Granqvist, Martinovics, Burmisztrov – Laborde (Joaozinho, 61.), Pomerko, Konate (Agejev, 77.) – Petrov, Wanderson (Ari, 61.), Izmajlov
  • Diósgyőr: Rados – Okuka, Debreceni, Kádár, Németh M. – Egerszegi (Bognár, 39.) – Bori, Nikházi, Gosztonyi (Bacsa, 70.) – Marjanovic (Csirszki, 70.), Takács T.

A Diósgyőr harminc percig tudta tartani a gól nélküli eredményt, félóra elteltével a hazai csapat kihasználta a magyarok első komoly védelmi hibáját.

A szünetig aztán nem változott a játék képe, támadásban változatlanul fölényben futballozott a Krasznodar.

A fordulás után tíz percet kellett várni az újabb orosz gólra, ekkor is Pape Moussa Konaté vette be Rados kapuját, de a biztos vezetés birtokában sem állt le a hazai csapat: sorra vezette a támadásokat és a hajrában megadta a kegyelemdöfést a borsodi együttesnek. A DVTK hajtott a becsületgólért, de nem járt sikerrel.

skt \ sgr \ bpt

MTI 2014. augusztus 7., csütörtök 20:02

Related Articles

Leave a Reply