Revánsra készül a Nyíregyháza

2014. October 14. Tuesday in Egyéb, Hírek

Tomislav Szivics
Kedd délután folytatódnak a labdarúgó ligakupa küzdelmei, az A-csoportban a Nyíregyháza Spartacus a nagy rivális Diósgyőri VTK-t fogadja.

 

A két szurkolótábor már-már legendásan nem szívleli egymást, így küldjenek pályára bármilyen összetételű csapatot a vezetőedzők, a játékosoknak mindent ki kell adniuk magukból a vetélytárs ellen, különben saját drukkereik szidalmazását hallgathatják. A múlt héten a két együttes összecsapott már egymással a ligakupában, a DVTK odahaza könnyedén nyert 3-0-ra, így a legutóbbi 13 tétmeccsén már a tizedik győzelmét aratta.

Amíg a miskolciak remekelnek, addig a szabolcsiak csak szégyenkezhetnek, hiszen pocsék formában vannak – legutóbbi öt találkozójukat elveszítették, pedig előtte ugyanennyi összecsapáson maradtak veretlenek.

Csábi József vezetőedző az előrelépés végett igyekszik megerősíteni a keretet, így több próbajátékos is megfordult Nyíregyházán. Voltak ukrán labdarúgók, akik azonban nem feleltek meg a szakmai stáb számára, most pedig az a Lucas próbálkozik, aki korábban a Debreceni VSC színeiben már játszott az NB I-ben. A 25 éves támadó középpályás szerződtetéséről majd később dönt a szakmai stáb.

Csábi erős kezdőt fog pályára küldeni kedden, míg a miskolciak vélhetően egy vegyes összeállítású gárdával futnak majd ki a zöld gyepre – igaz, egy „pepita csapattal” nyertek az előző héten is.

“Számunkra minden megmérettetés fontos és szükségünk van a sikerélményre” – mondta a boon.hu-nak Csábi. “A keddi találkozó a szombati bajnoki fontos állomása lesznek, akik a ligakupában és majd a Puskás Akadémia ellen is pályára fognak lépni.”

A Nyíregyháza Spartacus sikerét 2.80 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Diósgyőri VTK győzelmére pedig 2.20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply