Kellemetlen emlékek gyötrik az íreket

2014. October 14. Tuesday in Egyéb, Hírek, UEFA EURO-2016

Martin O'Neill
Kedd este Írország Németország vendégeként lép pályára Európa-bajnoki selejtezőmeccsen. A találkozó favoritjai a házigazdák, de a százszázalékos szigetlakók akár meglepetést is okozhatnak.

 

Titkon a zöld mezesek bíznak egy bravúros eredmény elérésében, és mivel néhány napja egy hetest gurítottak Gibraltárnak, az önbizalmuk rendben van. Az is az ő malmukra hajtja a vizet, hogy láthatták, a világbajnok sem verhetetlen, hiszen Lengyelország 2-0 arányban legyőzte a Nationalelfet.

Két éve az írek és a németek szintén egy csoportban szerepeltek selejtezőn, de akkor a vb-re való kijutás volt a cél. A két mérkőzés alatt Joachim Löw legénysége alaposan megszórta ellenfelét, összesítésben 9-1-gyel bizonyult jobbnak – végül pedig kijutott a világeseményre, melyet idén nyáron meg is nyert Brazíliában.

Martin O’Neill, az írek kapitánya reálisan látja a dolgokat.

“Ahhoz azért nem vagyunk olyan jók, hogy simán hozzuk ezt a meccset” – utalt a szakember a gibraltáriak elleni találkozóra. “Valóban szereztünk hét gólt, és még akár ennél is többet rúghattunk volna, de a mutatott játékunk nem volt meggyőző. A tervünket azonban teljesítettük, hat ponttal utazunk Németországba, aminek köszönhetően a játékosok jól érzik magukat a bőrükben.”

O’Neill szerint nem léphetnek pályára úgy Gelsenkirchenbe, hogy beállnak védekezni, hiszen akkor a házigazdák megtalálják annak a módját, hogy eredményesek legyenek. A korábban a Premier League-ben is dolgozó szakember szerint az a legjobb megoldás, ha ők is támadólag lépnek fel, hiszen így okozhatnak némi problémát a Löw-csapat számára.

Németország sikerét 1.25 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.25, a vendég írek diadalára pedig 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply