A PSG kihagyta a ziccert

2014. April 27. Sunday in Francia Ligue 1., Hírek

A Paris Saint-Germain csak ikszelt a Sochaux otthonában, ezzel el kellett halasztania bajnoki címvédés megünneplését.
Thiago Motta

A párizsiaknak még várniuk kell az ünnepléssel.

A PSG vasárnap csak 1-1-es döntetlent játszott a Sochaux vendégeként, így csak nyolc pontra nőtt az előnye a bajnoki tabella élén a második Monaco előtt. A hercegségbeliek a hétvégén nem hibáztak, ám az Ajaccio elleni 4-1-es győzelem ellenére a párizsiak a saját kezükben tartották sorsuk, esetleges győzelmükkel három fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnyre tettek volna szert.

A döntetlennel azonban még van matematikai esélye az üldözőnek, Laurent Blanc, a PSG mestere pedig nagyon csalódott volt emiatt.

“Nem sikerült mindhárom pontot megszereznünk, és ez nagy csalódás. Bár a Sochaux jól játszott, így is csak saját magunkat hibáztathatjuk, rengeteg helyzetet elpuskáztunk” – mondta a vezetőedző a mérkőzés után.

Yohan Cabaye, a párizsiak középpályása egyetértett a szakemberrel abban, hogy nagy esélyt szalasztott el a csapat.

“Ezúttal a tizenhatos környékén nem ment a játék, nem voltunk elég elhivatottak. Sajnos ma este nem lettünk bajnokok, de nem vesszük le a szemünk a célról, és a Rennes ellen győzni akarunk” – mondta a következő meccsre utalva a középpályás.

A PSG legközelebb a Rennes ellen próbálhatja meg bebiztosítani bajnoki elsőségét, ám a rennes-i gárdára a május 7-i ütközet előtt négy nappal egy sokkal fontosabb összecsapás vár, mégpedig a Francia Kupa döntője. A Rennes ellenfele a Guingamp lesz a fináléban, mindkét gárda a kiesés ellen küzd a bajnokságban, a Ligue 1-ben a Guingamp otthon és idegenben is 2-0-ra verte a Rennes-t.

A kupadöntő kapcsán a Rennes rendes játékidőben elért győzelmének az oddsa 2.37, a döntetlenre 3.10, a Guingamp 90 perc alatt kiharcolt sikerére 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply