Pozsonyban folytatja Priskin

2015. June 6. Saturday in Egyéb, Hírek

Priskin Tamás
Pályafutását Priskin Tamás, a magyar válogatott csatára Pozsonyban folytatja, írja egybehangzóan több szlovák forrás. A Sport.aktuality.sk és a Profutbal.sk is úgy tudja, hogy a 28 éves, komárnói születésű játékos a Slovan Bratislavához szerződik.

Priskin három éves győri pályafutása után 2006-ban kezdte meg légióskodását. Az angol Watford szerződtette, három év után az Ipswich Town játékosa lett, de egyik helyen sem tudta igazán megszilárdítani a helyét, így kölcsönben megfordult a Preson North End, illetve a Queens Park Rangers, a Swansea City és a Derby County együtteseinél.

2012-ben hagyta ott Angliát, két ével lehúzott az Alanyija Vlagyikavkaznál, onnan szerezte meg az osztrák Austria Wien. Azonban egyetlen percet sem játszott a bécsi lila-fehéreknél, hanem kölcsönben a Maccabi Haifának játszott 11 mérkőzést.

Tavaly igazolta le a Győri ETO, a 2014-15-ös idényben 23 bajnokin 11 gólt szerzett, ezzel az NB I-es góllövőlista negyedik helyén zárt. A Győr anyagi problémái miatt várható volt, hogy az élvonalbeli licenccel nem rendelkező klub az NB III-ban nem tudja megtartani a legjobbjait, így Priskin távozása sem lepett meg senkit.

A Slovan tavaly és tavalyelőtt bajnok volt Szlovákiában, idén azonban csak a harmadik helyen végzett a Trencsén és a Zsolna mögött, így bronzérmesként csak az Európa Ligában indulhat majd. Az idei szezonban öt csatár jutott szóhoz, Karol Mészáros hét, Filip Orsula pedig egy gólt szerzett, Filip Djuris, Robert Vittek és Adrian Cermák nem talált be az ellenfelek kapujába.

A csapat nemcsak csatárposzton, de a hátsó sorokban is erősítést tervez, a hírek szerint a szlovák élvonalban eddig több mint 100 mérkőzést játszott 23 éves szerb balhátvéd, Boris Sekulic (MFK Kosice) is a Slované lehet.

A szlovák bajnokság élvonalából a Dukla esett ki, a másodosztály feljutó helyén jelenleg a Zemplín Michalovce áll. A csapat szombaton az Zilina II-t fogadja, a hazaiak győzelmére 1/3 az odds, a döntetlenre 15/4, míg a zsolnaiak második csapatának vendégsikerére 11/2 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply