Csak a Copára tud gondolni Bacca

2015. June 6. Saturday in Egyéb, Hírek

Carlos Bacca
Szombaton este a Buenos Aires-i Pedro Bidegaín-stadionban barátságos mérkőzésen csap össze egymással Costa Rica és Kolumbia futballválogatottja. Amíg a közép-amerikai együttes a nyári Arany-kupára készül (és addig még Spanyolországgal, majd Mexikóval is összeméri erejét júniusban), addig a tavalyi világbajnokság negyeddöntőse utolsó felkészülési meccsét vívja a jövő szombati, június 14-i, Venezuela elleni Copa América-nyitány előtt.

A kolumbiaiak csatára, Carlos Bacca nagyon szeretné, ha a klubsikerek után érmet nyerne a válogatott a dél-amerikai kontinenstornán. A 44. alkalommal megrendezett Copán – amelynek ezúttal Chile ad otthont – a válogatott a C csoportba kapott besorolást, ahol a venezuelaiak mellett még Brazília és Peru lesz az ellenfél.

“A most befejeződött szezon nagyon jól sikerült, a Sevillával nagyszerű eredményeket értünk el” – nyilatkozta Bacca, aki nemcsak Európa Liga-címvédéshez segítette a spanyol együttes, de húsz góljával komoly szerepet vállalt a Primera División 5. helyének megszerzésében is.

“A klubsikerek még inkább kíváncsivá tettek, hogy vajon a válogatottal képes leszek-e hasonló bravúrokra. Nem tudom, hogy most vagyok-e pályafutásom csúcsán, de nagyon jól érzem magam mind fizikailag, mind mentálisan. Csak a Copára tudok gondolni, semmi másra” – tette hozzá.

Kolumbia szombat esti győzelmére 3/5 az odds, a döntetlenre 14/5, míg Costa Rica sikerére 15/4 szorzóval lehet fogadni.

A dél-amerikai együttes a tavalyi világbajnokság negyeddöntőjében, majd egy szeptemberi barátságos mérkőzésen is kikapott Brazíliától, azóta azonban hat győzelmet számlál úgy, hogy mindössze egy gólt kapott.

A Costa Rica-i válogatott idén még csak kétszer lépett pályára, Paraguayjal gól nélküli döntetlent játszott, Panamától pedig 2-1-re kikapott áprilisban. A keretben egyetlen újonc található, a kapus Danny Carvajal, míg a középpályás Marvin Angulo 2008 óta először szerepelhet a nemzeti csapatban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply