A pokol legmélyebb bugyraiban a Győr

2014. March 14. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Varga Roland

Vasárnap rangadót rendeznek az OTP Bank Ligában, két olyan együttes mérkőzik meg egymással, amely egyaránt a bajnoki címet tűzte ki célként idény elején.

 

A győriek címvédőként nagy reményekkel vágtak neki az idénynek, de a szezon eleji bukdácsolás miatt lemaradtak a riválisok mögött, csak az ősz végére szerepeltek bajnokesélyeshez méltóan, és ezzel fel is jöttek a tabella harmadik helyére. Télen Pintér Attila vezetőedző a válogatott kispadjára cserélte a győri vezetőedzői posztot, helyére Horváth Ferenc érkezett a Rába partjára.

Horváthtal gyengén kezdte a tavaszt az ETO, a Ferencváros elleni döntetlen után 5-2-es hazai vereség következett a Pécstől. A kupában sem tudott talpra állni az együttes, szerdán 2-0-ra kikapott az MTK vendégeként. Horváth abban bízik, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhat a csapat sorsa, és hamarosan el kezd felfelé kapaszkodni az ETO.

“Nem vagyok túl jól, nem tudom, hogy miért kapjuk ezt, de ahhoz, hogy az ember felérjen a csúcsra, a poklot is meg kell járnia, mi pedig most ott járunk, a pokol legmélyebb bugyraiban. Azonban érzek magamban és a csapatban is elég erőt ahhoz, hogy ki tudjuk ebből jönni” – fogalmazott a hétközi vereség után a vezetőedző.

A győrieknek vasárnap sem lesz könnyű dolguk, a szintén bajnoki címre hajtó Videoton otthonában lépnek pályára. A fehérváriaknak is javítaniuk kell, a tavasz ugyanis a vártnál sokkal gyengébben kezdődött: a Pécs és a Paks ellen sem sikerült nyerni, így hátrányuk hat pontra nőtt az éllovas DVSC mögött.

A vasárnapi meccsen a Videoton győzelmére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.50, a győriek diadalára 4.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply