Nyugodtan készül a Fradira a DVSC

2014. March 14. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér

A debreceniek négy pont előnnyel kezdték meg a tavaszt az OTP Bank Ligában, mostanra hat ponttal vezetnek a második Videoton FC mögött.

 

A DVSC-Teva nem kezdte kimondottan jól a bajnokságot, de az őszi szezon második felében magára talált, és az év végi hajrában sikerült átvennie a vezetést a tabellán, tavasszal pedig növelte is a fórt. A Magyar Kupában is jól szerepel Kondás Elemér együttese, a hétközi, Nyíregyháza elleni idegenbeli mérkőzésen kétgólos előnyt szerzett a visszavágóra.

A hajdúságiak vasárnap a Ferencvárosnál vendégeskednek. A zöld-fehérek Thomas Doll kinevezését követően villámrajtban reménykedtek a tavaszi szezonban, ám számításuk nem jött be, két meccsen egyetlen pontot szereztek.

Tisza Tibor, a DVSC frissen igazolt támadója szerint a Puskás Ferenc stadionban senki sem mehet biztosra, de nyugodt játékkal sikerülhet legyőzni a zöld-fehéreket.

“Háromesélyes mérkőzés vár ránk, és nem számít, hogy a Ferencváros hányadik helyet foglalja el a tabellán, akkor is rangadóról beszélünk. Nekünk nyugodtan kell várnunk ezt a találkozót, jó pozícióban vagyunk, vezetjük a tabellát hat ponttal, és ennek megfelelően kell teljesítenünk. Ha nálunk mindenki a maximumot nyújtja, akkor azt hiszem, nem lehet probléma” – így Tisza.

A Fradinál is győzelemben gondolkodnak, már csak azért is, mert egy újabb pontvesztéssel eltávolodna a dobogótól a gárda.

“Mindegy, hogy a listavezető, vagy egy középcsapat ellen lépünk pályára. A Fradiban minden meccset meg kell nyerni – kizárólag, ez az elfogadható hozzáállás. Mindenképpen támadólag akarunk fellépni a Debrecen elleni találkozón. Remélem, hogy minél többször eredményesek vagyunk, arról pedig hallani sem szeretnénk, hogy az ellenfél gólt szerez” – fogalmazott David Mateos, a Fradi spanyol védője.

A Ferencváros győzelmére 2.40 az odds, a döntetlenre 3.40, a debreceniek diadalára 2.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply