Podolski nélkül a németek

2014. June 29. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lukas Podolski
A német válogatott veretlenül jutott a legjobb 16 csapat közé a világbajnokságon, a nyolc közé kerülésért a kettőből az egyik talpon maradt afrikai válogatottal mérkőzik meg.

 

Joachim Löw együttese a portugálok sima, 4-0-ás legyőzése után egy Ghána elleni 2-2-es döntetlennel, majd egy USA elleni egygólos sikerrel szerezte meg a G csoport első helyét. A németek következő riválisa az egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel továbbjutó Algéria lesz a nyolcaddöntőben.

A németeknél egészen biztosan kihagyja a találkozót Lukas Podolski, aki kezdő volt az USA ellen, de szünetben le kellett cserélni, mert meghúzta a combizmát. Az Arsenal támadójának combja azóta sem jött rendbe, ezért egész biztosan nem léphet pályára a nyolcaddöntőben. Az orvosok két-három nap pihenőt írtak elő a csatárnak, aki így a negyeddöntőben már a válogatott rendelkezésére állhat, amennyiben Németország sikerrel veszi a következő akadályt.

Ott lehet azonban Algéria ellen Jerome Boateng, aki szombaton még külön edzett a társaktól, de az orvosok rábólintottak a hétfői játékára.

Bár a meccsen Németország toronymagas esélyesként van elkönyvelve, Joachim Löw kicsit tart a találkozótól.

“Eddig jól teljesítettünk, alapvetően elégedettek vagyunk magunkkal, de tudjuk, hogy jobb játékra is képesek vagyunk. Az egyenes kieséses szakasznak különleges hangulata van. Az önbizalmunkra nem lehet panasz, de nagy hiba lenne, ha azt gondolnánk, könnyű meccs vár ránk” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

A németek rendes játékidőben elért sikerére 1.30 az odds, a döntetlenre 5.75, az algériaiak 90 perc alatt kiharcolt továbbjutására 12.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply