Brazília tizenegyesekkel jutott tovább

2014. June 29. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Luiz Felipe Scolari
Luiz Felipe Scolari szerint a Chile ellen tizenegyesekkel továbbjutott brazil válogatott számára is követendő példa lehet az Atletico Madrid modern játéka, a szövetségi kapitány szerint a betonbiztos védelem és az ellentámadásokra épülő támadójáték lehet a siker titka.

 

A selecao mindenképpen nyerni akar a hazai rendezésű világbajnokságon, a brazil nemzeti csapat számára csak a hatodik diadal lehet elfogadható eredmény. Scolari csapata eddig esélyeshez méltón teljesített, a csoportkörben legyőzte Horvátországot és Kamerunt és döntetlent játszott Mexikóval. Az első helyen továbbjutott Brazília a nyolcaddöntőben Chilével mérkőzött, és nagyon megizzadt a sikerért. A chileiek 1-1-es döntetlenre kényszerítették Neymarékat, akik végül tizenegyesekkel kerültek a legjobb nyolc közé.

A brazilok kapitánya szerint csapatának sokat kell javulni, ha valóban a végső győzelemre hajt, követendő példa pedig az Atletico Madrid lehet, amely nagyon hatékony modern futballt játszik. Korábban Thiago Silva említette a spanyol bajnokcsapatot, mint követendő példát és a brazilok kapitánya egyetért a védővel.

“Korábban Thiago Silva mondta nagyon helyesen, hogy az Atletico Madrid egy szervezett csapat, amely nem hagy területet az ellenfélnek, és amely nagyon gyors kontrákra építi a játékát. Nem véletlenül lett bajnok és BL-döntős, mi is sokat tanulhatunk tőlük” – jelentette ki Scolari.

A legjobb nyolc között Brazília ellenfele a Kolumbia-Uruguay meccs győztese lesz.

Vasárnap viszont még a nyolcaddöntőkkel folytatódik a vb, Hollandia Mexikóval, míg Costa Rica Görögországgal mérkőzik a legjobb nyolc közé jutásért. Hollandia győzelmének az oddsa 2.00, a döntetlenre 3.50, Mexikó sikerére 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply