Hitzfeld bízik a meglepetésben

2014. June 29. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Ottmar Hitzfeld
A svájciak kapitánya szerint csapatának van esélye legyőzni Argentínát, ám ehhez továbbra is szervezetten és egységesen kell játszaniuk.

 

Ottmar Hitzfeld eddig szinte minden állomáshelyén sikert sikerre halmozott, és abban bízik, hogy a svájci válogatott élén sem vall kudarcot. A német szakember abban reménykedik, hogy csapata a végső győzelemre is esélyes Argentína ellen megmutatja, hogy mire képes, és meglepetést fog okozni.

A 65 éves szakember nem is titkolja, hogy a svájci válogatott szövetségi kapitányi posztja az utolsó állomása illusztris edzői karrierjének, de reméli, hogy még egy ideig nem kell gondolnia a búcsúra, mert válogatottja sokáig jut Brazíliában.

“Továbbra is a filozófiánk szerint akarunk játszani, a szervezettségünkben és az egységünkben bízhatunk, bele kell menni az összecsapásokba, és labdaszerzés után gyorsan váltani” – mondta csapata feladata kapcsán Hitzfeld, aki szerint nem elképzelhetetlen, hogy csapata megtöri Argentína lendületét, és bejut a legjobb nyolc közé.

“Jó esélyeink vannak, még akkor is, ha egyértelműen az ellenfél a favorit. Ugyanakkor nincs vesztenivalónk, viszont nagyon sokat nyerhetünk, történelmet írhatunk kedden. Ez egy hatalmas lehetőség a játékosoknak is, hogy bizonyítsák, igenis a világ elitjéhez tartoznak” – mondta a svájciak mestere az argentinok elleni összecsapás kapcsán.

Argentína győzelmének az oddsa 1.50, a döntetlenre 4.40, Svájc sikerére 7.50 a szorzó. Arra, hogy a góllövőlistát holtversenyben 4 góllal vezető Lionel Messi Svájcnak is betalál, 1.72 az odds.

Svájc az E csoportban legyőzte Ecuadort és Hondurast, de a csoportelső Franciaországtól simán kikapott.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply