Pihenni akar Klopp

2015. June 2. Tuesday in Egyéb, Hírek

Jurgen Klopp
Jürgen Klopp egy ideig biztos nem fog munkát vállalni – ezt ő maga árulta el, szeretné feldolgozni a Borussia Dortmundnál eltöltött időszakát.

Klopp hét évet töltött el a Signal Iduna Parkban, viszont ez az időszak vasárnap lezárult – ekkor vezette ugyanis utoljára a Borussia Dortmundot vezetőedzőként. A búcsú nem volt szép, hiszen az együttes a Német Kupa döntőjében simán kikapott a VfL Wolfsburgtól, pedig az elődöntőben a Bayern Münchent ejtették ki.

A 47 éves szakembert már szóba hozták több nagy együttessel, így a spanyol Real Madriddal, az olasz Napolival és a Liverpoollal is. Az angoloknál Brendan Rodgers menedzseri posztja nincs teljesen biztonságban, míg a Napoli vezetőedzője, Rafa Benitez vélhetően a Real Madridnál vállal majd munkát. Klopp azonban most pihenni szeretne, viszont azt nem tudni, pontosan meddig fog szünetet tartani.

“Most ideje, hogy egy kis szünetet tartsak” – mondta a német szakember, aki anno a Mainz csapatától került a BVB-hez. “Hét mozgalmas és érzelemmel teli esztendőt követően szeretném egy kicsit átélni az eddigi éveket. Ameddig nem fogok teljesen felfrissülni, amíg nem fogom magamban érezni ismét a tüzet, addig nem vállalok munkát, és ez igaz a segítőtársaimra is.”

A Real Madridnál vélhetően Benitez lesz a vezetőedző, érkezését akár már a héten be is jelenthetik. A “királyiak” bajnoki címét a következő bajnoki szezonban 6/4 szorzóval lehet megjátszani, míg a Barcelona címvédésére 4/5 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply