Ramos: Én nem menesztettem volna Ancelottit

2015. June 2. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Sergio Ramos
A Primera Divízióban szereplő Real Madrid játékosa, Sergio Ramos szerint hiba volt meneszteni a múlt héten a csapat vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit.

Hiába nyert az előző szezonban Bajnokok Ligáját a Real, idén trófea nélkül maradt, így a klub vezetői úgy látták a legjobbnak, ha háromévnyi közös munka után megköszönik Ancelotti erőfeszítéseit. Korábban már írtunk róla, a vezetőedzői posztra a legesélyesebb Rafa Benitez, viszont Ramos szerint az lett volna a legbölcsebb döntés, ha az olaszt tovább hagyják dolgozni.

“Én nem vagyok olyan helyzetben, hogy döntést hozzak ilyen kérdésekben, viszont ha tehettem volna, én hagytam volna tovább dolgozni” – mondta a világ- és Európa-bajnok védő. “A klub vezetősége azonban ezt máshogy gondolta. Szurkolóink nem csak egy remek embert, hanem egy nagyszerű edzőt is megismerhette a személyében, hiszen olyan trófeákat nyertünk meg, melyekre már hosszú évek óta nem volt példa.”

Ramostól az újságírók Benitezről is kérdeztek. A madridiak játékosa nem igazán tudott érdemi választ adni, csupán az ilyenkor szokásos mondatok hagyták el a száját.

“Természetesen addig, amíg nem történik semmilyen hivatalos lépés, bejelentés a klub részéről, nem sok mindent tudunk mondani ezzel kapcsolatban” – mondta. “Egy nagyszerű edzőről van szó, aki tapasztalt, Olaszországban, Angliában és Spanyolországban is letette már a névjegyét. Egy ilyen edző mindig sok tapasztalatot tud átadni az olyan öltözőknek, mint amilyen a miénk is.”

A “királyiak” bajnoki címét a következő bajnoki szezonban 6/4 szorzóval lehet megjátszani, míg a Barcelona címvédésére 4/5 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply