Ott lenne az olimpián Ibrahimovic

2015. June 26. Friday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
23 év óta először lesz ott az olimpián a svéd labdarúgó-válogatott, miután az olimpiára való bejutásra is szolgáló csehországi U21-es Európa-bajnokságon bekerült a legjobb négy közé.

A nyolccsapatos kontinenstorna A csoportjában Dánia végzett az élen, míg Németország második lett. A másik ágon Portugália lett első, a svédek pedig csoportmásodikok.

“Az elődöntő volt a célunk és ezt el is értük.” – mondta Isaac Kiese Thelin.

A legjobb négy között szombaton Portugália Németországgal és Dánia Svédországgal találkozik, utóbbi csatában a dánok rendes játékidőben elért győzelmére 11/10 a szorzó, a döntetlenre 23/10, míg a svédek 90 perc alatt elért sikerére 5/2.

Az olimpián résztvevő 16 csapatból egyelőre 6 csapat ismert, a fenti négy, a házigazda Brazília és Argentína, a dél-amerikai ifjúsági bajnok.

A svédek boldogságteljes hangulatára jellemző, hogy Zlatan Ibrahimovic is jelezte, szívesen lenne egyike a három túlkorosnak, akik játszhatnak Rióban. “Ha van lehetőség arra, hogy ott legyek az olimpián, akkor miért ne vállalnám. Majd meglátjuk, hogy alakul a helyzet, de ha hívnak, akkor megyek, az biztos” – nyilatkozta a Paris Saint-Germain klasszisa.

Brazil hírek szerint, a résztvevő válogatottakat látva Ibrahimovic mellett előfordulhat, hogy talán Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar is labdába rúghat az olimpián.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply