A Manchester United bajnoki címre hajt

2015. June 26. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Két gyengébb szezon után a Manchester United a következő évadban visszatérhet a bajnokesélyesek közé a Premiershipben – mondta a csapatkapitány.

A United a Ferguson-korszak lejártával mélyrepülésbe kezdett, és pocsék szezont futott David Moyes irányításával, Louis van Gaal érkezésével, bár javult a teljesítmény és BL-be is bejutott, de nem tudott beleszólni a bajnoki cím sorsába.

A vörös ördögök válogatott csatára,  Wayne Rooney szerint a következő idényben még tovább javulnak és a Manchester United újra a bajnoki cím egyik esélyesévé lép elő.

“Őszintén bízok benne, hogy a következő szezonban sokkal jobban szereplünk és harcban leszünk a bajnoki címért. Az előző idényben uralni tudtuk a legtöbb ellenfelünket, de nagyon sokszor elpuskáztuk a helyzeteinket, pontokat veszítve ezzel. Pár nyári igazolással esélyünk lesz az aranyéremre” – nyilatkozta Rooney.

Sergio Ramos lehet az első nagynevű érkező, akiért 32-35 millió fontot is adna a Manchester United.

A szorzó arra, hogy a Manchester United megnyeri a következő idényben a Premiership küzdelmeit, 5/1, a Chelsea címvédésére 6/4, az Arsenal elsőségére 9/2, a Manchester City aranyérmére 11/4.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply