Három kulcsemberére sem számíthat Kolumbia

2015. June 26. Friday in Copa America, Hírek

Két negyeddöntőt már lejátszottak, kettőre pedig magyar idő szerint péntekről szombatra virradó éjszaka kerül sor a Copa Américán. A dél-amerikai labdarúgó kontinenstorna első két elődöntőse a chilei és a perui válogatott lett, előbbi egy kiélezett, izgalmas mérkőzésen 1-0-ra verte Uruguayt, utóbbi pedig Paulo Guerrero mesterhármasával 3-1-re nyert Bolívia ellen.

Carlos Bacca

A másik ágon várhatóan Argentína-Brazília elődöntő lesz, de akármi megtörténhet. Az is, hogy Paraguay térdre kényszeríti a Neymar nélkül felálló brazilokat, vagy az is elképzelhető, hogy az eddig szenvedő Kolumbia megveri az argentinokat.

Argentína győzelmére 4/5 a szorzó, a döntetlenre 5/2, míg Kolumbia sikerére 9/2.

Gerardo Martino, az argentin szövetségi kapitány szerint csapata számára nagy előnyt jelenthet az, hogy az ellenfél három kulcsembere, Carlos Bacca, Carlos Sanchez és Edwin Valencia nem játszhat eltiltás és sérülés miatt. Eközben a kolumbiai kapitány, Jose Pekerman azt állítja, hogy nincsen pótolhatatlan embere.

“Nem tudom, hogy Kolumbia válogatottja rendelkezik-e hasonló tudású cserékkel, de ha a középpálya két kulcsembere nem játszhat, az nagy hátrányt jelent. Én azonban nem szeretnénk az ellenfél miatt aggódni, elég, ha a játékvezetők miatt tesszük ugyanezt.” – keményített be Martino.

Az argentin szövetségi kapitány a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elárulta, hogy a Chile-Uruguay meccsen történtekre gondol, ahol Gonzalo Jara addig provokálta Edinson Cavanit, amíg az uruguayi el nem veszítette a fejét, és le nem küldték a pályáról. Ezt azonban a kontinentális szövetség vizsgálja, és nem kizárt, hogy Jarára eltiltás vár majd.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply