Örül az olaszoknak Iniesta

2016. June 24. Friday in Hírek, UEFA EURO-2016

Andres Iniesta
Andres Iniesta, Spanyolország húzóembere nem aggódik az olaszok elleni EB nyolcaddöntő miatt, ugyanis ha továbbjutnak a taljánokkal szemben, az egyben azt jelentené, nincs kitől tartaniuk a folytatásban.

A Barcelona klasszisa szerint ugyanis az olaszoknak van az egyik legjobb csapatuk a tornán, taktikailag egy remekül felkészült együttesnek tartja őket. Négy évvel ezelőtt a két nemzet a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstorna döntőjében játszott egymással, melyet a spanyolok 4-0-ra megnyertek.

Azóta viszont sok idő telt el, az olasz válogatottat már a nagy stratégia, a Juventust ismét a csúcsra juttató Antonio Conte edzi – aki nem mellesleg a torna után leköszön és utazik új együtteséhez, a Chelsea-hez. Iniesta ezúttal egy sokkal keményebb, egyben szorosabb összecsapásra számít.

“Erős riválisról van szó, jó mérkőzésre számítok” – dicsérte az olaszokat a spanyol. “Ez egy olyan mérkőzés, ami fontos lesz a számunkra, hogy tovább építsük játékunkat ezen az Eb-n. Úgy hallottam, most már teljesen más stílusban játszanak, mint négy éve, jóval többet birtokolják a labdát, és a kontráik is veszélyesek, ezek pedig mind nehezebbé teszik a hétfői összecsapást. Ettől függetlenül azt hiszem, ha hozzuk a legjobbunkat, akkor jó esélyünk van arra, hogy továbbjussunk.”

Olaszország az élen zárt csoportjában, attól függetlenül, hogy az utolsó körben kikapott Írországtól és 85. percben esett gól miatt. A spanyolok is kikaptak, de Horvátországtól, és így csak a másodikak lettek.

Spanyolország győzelmére a szorzó 2.15, míg a döntetlenre 3.00, az olaszok sikerére pedig 4.33. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre vonatkoznak.

A legjobb 16 között ott van Magyarország is, Gera Zoltánék vasárnap játszanak Belgiummal.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply