Az angolok számára komoly a tét

2016. June 24. Friday in Hírek, UEFA EURO-2016

Gylfi Sigurdsson
Nagy a nyomás Anglia válogatottján az Izland elleni EB nyolcaddöntő előtt, míg Gylfi Sigurdssonék az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára.

Izland Arnor Ingvi Traustason harában szerzett találatának köszönhetően 2-1-re legyőzte Ausztriát az F-csoport utolsó fordulójában, így Magyarország mögött a második helyen jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A legjobb 16 között a B jelű négyes másodikja, Anglia lesz az ellenfele, akiket Sigurdsson nagyon jól ismer, hiszen évek óta velük, ellenük játszik az angol Premier League-ben.

A Swansea City kreatív futballistája úgy véli, Izlandnak nincs veszteni valója a nyolcaddöntőben, Angliának viszont igen, méghozzá több ok miatt is.

“Rajtunk nincs nyomás, ez a legfontosabb” – nyilatkozta a Tottenham Hotspurt is megjárt játékos. “Ha megnézik az angolokat, nekik már komolyabb a tét, mert ha veszítenek, ismét a címlapon kapnak helyet, és nem fogják őket dicsérni. Élvezzük, hogy itt lehetünk a tornán, a legjobb tizenhat között. Ez egy nagyszerű érzés, megyünk tovább. Biztosak vagyunk abban, hogy mi vagyunk a második csapat, akinek a legtöbben szurkolnak.”

Sigurdsson ezzel arra akart utalni, hogy bár Izland egy kis ország, rengetegen szurkolnak futballválogatottjuknak, mert meglepetésre jutottak ki az Eb-re, és a csoportból való továbbjutásra sem számítottak sokan. A középpályás több korábbi csapattársával fog farkasszemet nézni, éppen ezért nem becsüli le az angolokat, mert tudja, remek együttest alkotnak.

Izland győzelmére a szorzó 8.50, míg a döntetlenre 3.90, az angolok sikerére pedig 1.53. A szorzók a rendes játékidőben (90 perc) elért eredményre vonatkoznak.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply