Bízik Pintér a győzelemben

2016. June 24. Friday in Hírek, UEFA EURO-2016

Stieber Zoltán
Nem fél Magyarország nyolcaddöntős ellenfelétől, a világsztárokat felvonultató Belgiumtól, Pintér Ádámék ugyanis kellő önbizalommal várják az összecsapást.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a magyar válogatott szerdán 3-3-as döntetlent játszott Portugáliával az F-csoport záró fordulójában, így kvartettjében az élen végzett, ellenfeléül pedig az E jelű négyes második helyezettjét, Belgiumot kapta. Papíron a nyugat-európaiak az összecsapás favoritjai, Magyarország azonban sorra szállította a meglepetés eredményeket, és Pintér bízik abban, hogy ez a hét utolsó napján is így lesz.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen jó csapat is a belga, tele vannak sztárokkal, akik közül bárki képes olyan extrát hozni, ami akár el is dönthet egy összecsapást” – fogalmazott a Ferencváros középpályása. “Készülni fogunk belőlük, de szeretnénk a saját játékunkat nyújtani. Remélem, ez sikerülni fog, és abban is bízom, hogy győztesen hagyjuk majd el a pályát.”

Pintér hozzátette, természetesen az egész csapat boldog, hogy az élen végzett csoportjában, majd hangsúlyozta, mindent megtesznek azért, hogy a legjobb 16 közötti párharcot is sikerrel vegyék. A belga újságírók szerint válogatottjuk előtt tiszta az út a döntőig, hiszen Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország és Anglia mind egy ágon szerepelnek. A Zaragozát is megjárt labdarúgó azonban erre nem venne mérget.

“Én azért nem vagyok benne biztos, hogy könnyű útjuk lesz, hiszen megnehezíthetjük a dolgukat, akár ki is ejthetjük őket” – nyilatkozta a 28 éves Pintér, aki 2010 októberében debütált a nemzeti együttesben.

Arra, hogy mindkét válogatott fog gólt szerezni vasárnap este a szorzó 2.62, míg arra, hogy két és fél találatnál kevesebb fog születni 1.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply